ISS önerisi

Herolog

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 8 aydır Netspeed 100 Mbps fiber paketini kullanıyorum.
Fiyatı 277 TL olmuş. Bana önerebileceğiniz daha ucuz bir sağlayıcı var mı?
Ben Superonline düşünüyorum. Ama düzgün sabit paketleri yok diğer ISS'ler gibi net değiller, her yerde farklı bir şey çıkıyor.

Comnet var ama pek önerilmiyor. Ben Merkür kullanıyordum FTTH altyapıda, 500 MBPS 200 TL idi, bugün itibari ile 500 TL olacak. Bu fiyat artışını kaldıramam diye bugün Türk Telekom 1000 MBPS paketine geçtim, hiç değilse 2 yıl kafam rahat ne ödeyeceğimi bilirim 😂

Bu fiyata daha iyi bir paket bulamazsın. 277 100mpbs için normal. Yeni abonelik yapsan TT,Turkcell falan 320+ ücret istiyorlar. Hizmetinden memnunsan bence devam et.

Comnet var ama pek önerilmiyor. Ben Merkür kullanıyordum FTTH altyapıda, 500 MBPS 200 TL idi, bugün itibari ile 500 TL olacak. Bu fiyat artışını kaldıramam diye bugün Türk Telekom 1000 MBPS paketine geçtim, hiç değilse 2 yıl kafam rahat ne ödeyeceğimi bilirim 😂
Önceden resmen bedavaymış. Ne kadara geçtiniz Türk Telekom'a?

Arkadaşlar 8 aydır Netspeed 100 Mbps fiber paketini kullanıyorum.
Fiyatı 277 TL olmuş. Bana önerebileceğiniz daha ucuz bir sağlayıcı var mı?
Ben Superonline düşünüyorum. Ama düzgün sabit paketleri yok diğer ISS'ler gibi net değiller, her yerde farklı bir şey çıkıyor.
Ben superonline kullanıyorum çünkü 1000mbps altyapısı var memnunum. 300 TL 1 yıl kullanıcam.

Bu fiyata daha iyi bir paket bulamazsın. 277 100mpbs için normal. Yeni abonelik yapsan TT,Turkcell falan 320+ ücret istiyorlar. Hizmetinden memnunsan bence devam et.
O zaman bundan devam. Ama şöyle bir şey var ev dubleks ve fiber çekmeye gelen görevli üst kata çıkaramayacağını söyledi. Ama Superonline kendi ekibini gönderiyor ya hani acaba duvarı delip üst kata çıkarır mı ? Çünkü modem alt katta olduğu için bilgisayarda Wi-Fi ile bağlanmak zorunda kalıyorum.

Ben superonline kullanıyorum çünkü 1000mbps altyapısı var memnunum. 300 TL 1 yıl kullanıcam.
Resmen bedava. Link var mı acaba yoksa telefonla aranarak mı aldınız nasıl oldu?

Lokasyondan lokasyona değişiyordur ama Tekirdağ'da 50mbps için Türk Telekom 350+ istenmişti sanırım emin değilim. İnternette de belirli ilçelere özel 310liralık paketi var. Sonraki 12 ay için 360 istiyor ve 50mbps olduğunu tekrar edeyim. Superonline 12 aylık taahütlü 100mbps için de 320 denmişti sanırım. Kısacası çook da mantıklı değil eğer 12 ay sonra internet fiyatını 270'ten 500'e çekmeyeceklerse.

Evet bedava idi resmen. 6 ay %50 indirim kampanyası var online başvuruda. 24 aylık ortalamaya vurduğumda 620 TL ye geliyor. 500 mbps 500 vereceğime, 1000 e 620 veririm dedim ben de. Hem de en azından 2 yıl sabit fiyat kalacak. Şimdi daha uyguna bulurum 12 ay taahhüt ile, örn comnet de 600 tl idi ama 1 yıl sonra 1000 lira olmayacağının garantisi yok. Yıllardır eleştiririm ama bu sefer tebrik ediyorum Türk Telekom u, bu enflasyonist ortamda 24 ay sabit fiyat garantisi vermeye devam etmek büyük bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı