ISS önerisi

Sipitipo

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
504
Çözümler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS DUAL RX6600
Ryzen 5 5500
16 GB DDR4 XPG RAM
ASUS B550-A PRİME
550 WATT FSP PSU
VENTO VG11 KASA
KİNGSTON 1 TB M2 SSD
Cinsiyet
Erkek
Şu anda Türksat kullanıyorum aşırı kötü akşam 7'den sonra 100 Mbps'in 20'lere falan düşmesi modemin sürekli ısınıp performans kaybı yaşaması falan gına geldi artık. Hem 240 civarı bir para veriyorum hem de her gün sinir krizi geçiriyorum. Rica ediyorum bana Türk Telekom, Vodafone, Turkcell gibi öneriler ile gelmeyin. Bunları zaten kullandığım için Türksat'a geçmiştim fakat yeter artık bıktım gerçekten.

Edit: He ayrıca son aylarda YouTube, Reddit, Technopat gibi platformlara girerken ya hata alıyordum ya da çok geç girebiliyordum ve evet tarayıcı değiştirdim Opera, Microsoft egde, firebox gibi tarayıcıları denedim fakat bir şey değişmedi.
 
Son düzenleme:
Turknet başarılı bir ISS. Ben bazı konularda sorun yaşasam da adamlar iyi iş çıkarıyor. Müşteri hizmetleri de gayet iyi işini bilen bir kadrosu var. En kötüsü, beterin beteri Vodafone, sonra TT. Uzak durulmalı zaten. Turkcell altyapısı varsa 500mbps - 1000 mbps hatları, servisleri, ping latency vs tüm değerleri çok iyi. Bir de bulunduğunuz konumda gerçek fiber altyapı var mı? Varsa Turknet iyidir. Turkcell her yerde yok çünkü.
 
Öncelikle kutudan eve ve ev içi tesisatı kontrol ettirmeni öneririm. Bizim internette son zamanlarda çok kayba girdi, kopmalar yoktu ancak internette dolaşamaz olduk. Sorun iç tesisatta kısa devri olmasıydı. ISS değiştirmeden çözdük.

Türknet, Fixnet kullandım, sıkıntısız ve kayıpsızdı. Müşteri hizmetleri olarak da sıkıntı yaşamadkm. Fiyat avantajından dolayı Digitürk'e geçtim. Yine memnunum. Yer Ankara, altyapı Türk Telekom.
 
TurkNet başarılı bir ISS. Ben bazı konularda sorun yaşasam da adamlar iyi iş çıkarıyor. Müşteri hizmetleri de gayet iyi işini bilen bir kadrosu var. En kötüsü, beterin beteri Vodafone, sonra TT. Uzak durulmalı zaten. Turkcell altyapısı varsa 500Mbps - 1000 Mbps hatları, servisleri, ping latency vs tüm değerleri çok iyi. Bir de bulunduğunuz konumda gerçek fiber altyapı var mı? Varsa TurkNet iyidir. Turkcell her yerde yok çünkü.

Hocam maalesef fiber yok TurkNet üzerinden maalesef 100 Mbps anca ama sadece 100 Mbps olsun ama akşam 7'den sonra sorun olmasın yeter gerçekten.
 
Hocam maalesef fiber yok TurkNet üzerinden maalesef 100 Mbps anca ama sadece 100 Mbps olsun ama akşam 7'den sonra sorun olmasın yeter gerçekten.
Bu biraz da yaşadığınız yer ile ilgili olabilir. Tüm suç ISS'de olmuyor bazen. Az port, çok kullanıcı; şuan her yerde aşağı yukarı böyle sorunlar var. Ancak Turknet iyidir. Müşteri hizmetleri sizin kullanımınıza göre ayarlamalar yapabiliyor. 100 olmaz da 72 olur ama sağlıklı olur.
 

Geri
Yukarı