ISS önerisi

Hocam genel yorumlara baktımda ping sorunu var diyorlar ama yorumlar 2-3 yıl öncesi güncel olarak ping durumu nedir ping ile ilgili sorun yaşıyor musun oyunlarda vb.
2 yıldır Netspeed kullanıyorum. 2023 yılın sonunda ülke genelinde altyapı çalışması yaptılar ve kapasite vesayre arttırdılar bende hiçbir sorun yok. Günün en az 12 saatı internetteyim işim gereği. Yurtdışı serverlara bağlıyım çalışırken VPN aracılığı ile, herşey stabil. 100 Mbps VDSL kullanıyorum. TV, Laptop, Masaüstü, Android BOX, 3 cep telefonu sürekli bağlı. Online oyunda oynuyorum vakit olunca (Steam) bu güne kadar problem yaşamadım. Zaten taahhüt yok o yüzden sıkıntı yok. Altyapım 81 destekliyor bana gelen ise 90/20.
 
Bende ping sorunu yok. Hiç de yaşamadım.

2 yıldır Netspeed kullanıyorum. 2023 yılın sonunda ülke genelinde altyapı çalışması yaptılar ve kapasite vesaire arttırdılar bende hiçbir sorun yok. Günün en az 12 saatı internetteyim işim gereği. Yurt dışı serverlara bağlıyım çalışırken VPN aracılığı ile, her şey stabil. 100 Mbps VDSL kullanıyorum. TV, laptop, masaüstü, Android box, 3 cep telefonu sürekli bağlı. Online oyunda oynuyorum vakit olunca (Steam) bu güne kadar problem yaşamadım. Zaten taahhüt yok o yüzden sıkıntı yok. Altyapım 81 destekliyor bana gelen ise 90/20.

Netspeed'e kesin olarak geçiş yapacağım teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı