ISS önerisi

Böyle sitelerden alırsın almasına ama 1000 mbps sözde olur ama 500 mbps gibi kullanırsın. En sağlamı türk telekoma geç derim ben komşunun yaptığı gibi.
O sadece türk telekomun altyapısını kullanıyor türk telekomdan almadı yanlış anlama bu arada 1000mb gibi alıp 500 kullancaksam 400TL ye iyi türknet 500TL ye 100 veriyor ?

Böyle sitelerden alırsın almasına ama 1000 mbps sözde olur ama 500 mbps gibi kullanırsın. En sağlamı türk telekoma geç derim ben komşunun yaptığı gibi.
Bu site güvenilir diyor ama bilemedim Netinternet - Kotasız, Taahhütsüz Fiber İnternet ve Sunucu Hizmetleri

Kral anlamıyor musunuz kendi altyapımız diyor karşı komşum 1000 MB Türk Telekom kullanıyor 1000 MB var burada ama TurkNet'in kendi 1000 MB yok fiyattan kaçmak için uygun fiyata 500TL 100 MB ama mesela Millenicom'da 280TL 100 MB bu arada bu site güvenilirli 1000 MB 400TL diyor aylık Netinternet - Kotasız, Taahhütsüz Fiber İnternet ve Sunucu Hizmetleri

TurkNet kullanıyorum kendi altyapısı var lanet olsun yazmışsın ona istinaden yazdım.
Net internette 1000 Mbps 400 TL değil yanlış görmüşsündür ama oda iyi bir firma.
Millenicom fiyatı iyi ama zam gelme olasılığı var sabit fiyat garantisi veriyorsa geçebilirsin.
Sabit fiyat garantisi veren firmalara bak ya da 12 aylık peşin ödeme yap zamlardan etkilenmek istemiyorsan yoksa geçeceğin firma 1 2 ay içinde zam yiyebilir belli olmaz.

TurkNet kullanıyorum kendi altyapısı var lanet olsun yazmışsın ona istinaden yazdım.
Net internette 1000 Mbps 400 TL değil yanlış görmüşsündür ama oda iyi bir firma.
Millenicom fiyatı iyi ama zam gelme olasılığı var sabit fiyat garantisi veriyorsa geçebilirsin.
Yok kral 1000mb 400TL diyor yanlış görmedim 1 yıl sabit

Altyapınızın desteklediği maksimum hız en yüksek 1000 Mbps'e kadar.
Teknoloji: fıber
Boş port: mevcut
Santral mesafesi: fiber altyapı
Her şey dahil alabileceğiniz en yüksek paket fıber-1000₺399.00 'den
başlayan fiyatlarla
1000 Mbps'e kadar alabilirsin diyor 399'dan başlayan fiyat dediği 35 Mbps paket. 1000 Mbps 1899 TL.
Orada altyapının desteklediği hızı söylüyor.

başlayan fiyatlarla
1000 Mbps'e kadar alabilirsin diyor 399'dan başlayan fiyat dediği 35 Mbps paket. 1000 Mbps 1899 TL.
He ok anladım peki şu nasıl

başlayan fiyatlarla
Orada altyapının desteklediği hızı söylüyor.
Kral milenicom iyi demiştin dimi orayıda sorgularmısın 1000mb 610TL çok iyi değilmi

He ok anladım peki şu nasıl.

Kral Millenicom iyi demiştin değil mi orayı da sorgular mısın 1000 MB 610TL çok iyi değil mi?

Evet iyi ama Millenicom garip bir firma birkaç ay kullandıktan sonra zam yapıyor ama yeni gelenlere uygun fiyattan vermeye devam ediyor gibi şeyler duydum. Sabit fiyat garantisi veriyorsa geç.
bide adresini silsen iyi olur

Evet iyi ama Millenicom garip bir firma birkaç ay kullandıktan sonra zam yapıyor ama yeni gelenlere uygun fiyattan vermeye devam ediyor gibi şeyler duydum. Sabit fiyat garantisi veriyorsa geç.
bide adresini silsen iyi olur
1000mb 50mb upload diyor o yanlışmı yazılmış fiber çünkü yoksa 1000mb 50mb upload çok saçma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı