İSS önerisi

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
70 Mbps geliyor TurkNet kullanıyorum ve fiyatı 500TL olmuş. Sizce hangi ISS'ye geçilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed'de 3 aylık indirimli fiyattan sunuyor. Benim alternatiflerim arasında efsanenet bulunuyor. 100 Mbps 340 TL ve Temmuz'a kadar zam yok. Başka forumlarda kullanan ve beğenenler mevcut, belki göz gezdirirsiniz.

Ben daha önceden Netspeed kullanıyordum. Birkaç sorun yaşamıştım ondan sonra TurkNet'e geçmiştim şimdi 500 TL olmuş çok pahalı efsanenet hiç duymadım kullanıyor musun?

Ben daha önceden Netspeed kullanıyordum. Birkaç sorun yaşamıştım ondan sonra TurkNet'e geçmiştim şimdi 500 TL olmuş çok pahalı efsanenet hiç duymadım kullanıyor musun?

Şu an TurkNet kullanıyorum fakat mayıs ayında Efsanenet'i deneyimlemeyi düşünüyorum. Diğer forumlarda arkadaşlar memnundu. Pop noktası İstanbul'daymış.

Netspeed'de kullandım o da iyiydi. Sadece İç Anadolu bölgesinde biraz fazla ping veriyor.

Şu an TurkNet kullanıyorum fakat mayıs ayında Efsanenet'i deneyimlemeyi düşünüyorum. Diğer forumlarda arkadaşlar memnundu. Pop noktası İstanbul'daymış.

Netspeed'de kullandım o da iyiydi. Sadece İç Anadolu bölgesinde biraz fazla ping veriyor.

Efsanenet kimin sahibi kim araştırdın mı? Netspeed daha eski ve bilindik sanırım fiyatları da hemen hemen aynı zaten.

Efsanenet kimin sahibi kim araştırdın mı? Netspeed daha eski ve bilindik sanırım fiyatları da hemen hemen aynı zaten.

Efsanenet Konya merkezli yaklaşık 1.5 yıllık yeni şirket. Netspeed ise daha eski bir şirket.
Risk almak istemem derseniz Netspeed'den devam edebilirsiniz. Netspeed'in müşteri hizmetlerini de beğeniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı