ISS önerisi

exodusrwu

Decapat
Daha fazla  
Selam,

Telekom, Superonline ve Millenicom 1000mbit
Netspeed 200mbit
Turknet ise 100mbit veriyor.

Amacım sadece oyun oynamak,film izlemek fakat hangisini kullanmalıyım bilemedim. Yorumları olan var mı? Tahminimce hepsi TT altyapısı kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Telekom, Superonline ve Millenicom 1000MBIT
Netspeed 200Mbit
TurkNet ise 100Mbit veriyor.

Amacım sadece oyun oynamak, film izlemek fakat hangisini kullanmalıyım bilemedim. Yorumları olan var mı? Tahminimce hepsi TT altyapısı kullanıyor.

Hangi alt yapıyı kullanacaksınız?
Fiber, Hiper, ADSL?

Superonline 1000 mbps kullanıyorum ama oyunlarda daha iyi bir randıman (ping vs) almam gerekirken Türknet 100 Mbps kullandığım zamanla hiçbir farkı yok.

Tabi büyük boyutlu dosyaları çekerken 1000 mbps daha iyi.

Superonline 1000 mbps kullanıyorum ama oyunlarda daha iyi bir randıman (ping vs) almam gerekirken Türknet 100 Mbps kullandığım zamanla hiçbir farkı yok.

Tabi büyük boyutlu dosyaları çekerken 1000 mbps daha iyi.
Bunu bende farkettim daha önce. 100mb tn kullanan arkadaşımın pingi bile daha az oluyor. Bu yüzden düzgün bir tercih yapmam gerekiyor.

Bunu bende fark ettim daha önce. 100 MB TN kullanan arkadaşımın pingi bile daha az oluyor. Bu yüzden düzgün bir tercih yapmam gerekiyor.

Eğer pingi çok önemsiyorsanız TurkNet'i deneyebilirsiniz. TT fiber altyapıda TurkNet 100 Mbps hız sağlıyor.
Eğer yüksek boyutlu dosyaları çok indirmezseniz ihtiyacınızı karşılar düşüncesindeyim.

Eğer pingi çok önemsiyorsanız TurkNet'i deneyebilirsiniz. TT fiber altyapıda TurkNet 100 Mbps hız sağlıyor.
Eğer yüksek boyutlu dosyaları çok indirmezseniz ihtiyacınızı karşılar düşüncesindeyim.
Turk telekomdan 1000mbit de ping anlamında iyi bir karşılık alabilir miyim peki?

Türk Telekom'dan 1000MBIT de ping anlamında iyi bir karşılık alabilir miyim peki?

Ping yaşadığınız bölgeye ile göre değişir. TurkNet batı ve orta Anadolu'da ping açısından iyi iş çıkarıyor. Yaşadığınız şehri söylerseniz ve bağlanacağınız sunucu adreslerini yazarsanız, kabaca bir hesap yapabilirim.

Türk Telekom altyapısında SOL 1000MBPS kullanamazsın. Taahhütsüz GigaSpeed 1000MBPS veya Taahhütlü Türk Telekom 1000MBPS alabilirsin. Açıkçası oyun oynayan, bilgisayarı olan ve 1000MBPS alacağı evde FTTH altyapısında TurkNet kullanmazdım. FTTH altyapı geldi TurkNet'i bıraktım.

Superonline 1000 Mbps kullanıyorum ama oyunlarda daha iyi bir randıman (ping vs) almam gerekirken TurkNet 100 Mbps kullandığım zamanla hiçbir farkı yok.

Tabii büyük boyutlu dosyaları çekerken 1000 Mbps daha iyi.

SOL Cgn dolayı ping oluyor. SOL oyun için tavsiye edilmiyor. Diğer ismiyle sansürsell oluyor. BTK kararı olmayan Web sitelerine de erişimi engelliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı