ISS önerisi

Emre_Bltcgl

Hectopat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Arez Dual RX580
Asus TUF B450M-Pro Gaming
AMD Ryzen 5 3600
Xpg SX8100 512GB
Pny CS900 480GB
Kingston 8X2 GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Fury
Mevcut operatörüm Millenicom ve şu sıralar ping, kopma gibi sorunlar yaşıyorum. Başka bir operatöre geçmek istiyorum biraz araştırdım Netspeed güzel gibi duruyor siz ne önerirsiniz?

Mevcut operatörüm Millenicom ve şu sıralar ping, kopma gibi sorunlar yaşıyorum. Başka bir operatöre geçmek istiyorum biraz araştırdım Netspeed güzel gibi duruyor siz ne önerirsiniz?
Hocam bizde millenicom kullanıyoruz. 16 mbps hızda 4 cihaz bağlı. Arada ping oluyor ama düzeliyor. Netspeed önermiyoruz kullanmış biri olarak. Sürekli zam mesajları atıp canımızı sıkıyorlar. ping desen uçuyor, ayda 500 tl verip çöp gibi internet sağlıyorlar. Millenicom daha iyi bence.

TurkNet gereksiz pahalı geliyor bana zaten fiber altyapım yok açıkçası Millenicom can sıkmaya başladı o yüzden ne gelirse öneri açığım.

Hocam bizde Millenicom kullanıyoruz. 16 Mbps hızda 4 cihaz bağlı. Arada ping oluyor ama düzeliyor. Netspeed önermiyoruz kullanmış biri olarak. Sürekli zam mesajları atıp canımızı sıkıyorlar. Ping desen uçuyor, ayda 500 TL verip çöp gibi internet sağlıyorlar. Millenicom daha iyi bence.

Netspeed 320TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Ama yine de Millenicom da durmak istemiyorum.

TurkNet gereksiz pahalı geliyor bana zaten fiber altyapım yok açıkçası Millenicom can sıkmaya başladı o yüzden ne gelirse öneri açığım.
Netspeed de tercih etmeyin hocam. Kullandık, neler olduğunu yukarda yazdım.

Turkcell Superonline kullanıyorum 7 sene falan oldu çok memnunum hiç kopma donma takılma vs yok. Bir sorun olunca hızlıca çözülüyor bu güne kadar 2-3 kez falan bir sorunum olduysa olmuştur.

Tek sıkıntı biraz tuzlu yani gerçi çoğu aynı fiyat ama misal ben 100 Mbit indirme 20 Mbit upload limitsiz. + Turkcell TV Plus paketini en son ilk ay bedava son 11 ay 700'e anlaştım daha uzun yapmıyorlar Max 1 yıl. 2 yılı ancak tablet vs alırsan oluyor. TT net baktım aynı fiyatlar hatta bir tık daha pahalı.

Yan komşumda TurkNet var ona sordum 100 Mbit'e kadar diyor ama abi 50 geliyor diyor. Meğer VDSL geliyormuş fiber de yok. 500 TL veriyor oda. Sonuç olarak tekrar devam dedim. Diğer firmalar da hiç güven vermiyor Kablonet falan

Bir de hiç ping vs sorunum yok ince kablo bağlantı bu yeni bir de Wi-Fi 6 modem ile.

Altyapı hız testi yaptınız mı? Superonline mı, TT mi alt yapınız? Superonline ise zaten Millenicom harici alternatif yok (Vodafone'u es geçelim), TT ise ISS'lerin hat bağlantı ayarlamalarında en iyisi TurkNet.

İlla ekstra alternatif istiyorsanız GıbırNet'e bakabilirsiniz. Bir yakınım kullanıyor, ping-download-upload çok iyiydi en son kontrol ettiğimde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı