Ev interneti almak istiyorum. Önerileriniz nedir? Uygun fiyatlı olsun.
Ben dün akşam bazı firmalardan 100Mbps VDSL paket araştırması yaptım. Fiyatlar soyle:
TurkNet 499₺
Netgsm 339₺
Efsanenet 340₺
Netspeed 3x330₺ + 450₺
FixNet 450₺
Netspeed ilk 3 ay sabit olarak 320-330₺ istiyor fakat sonrasında artıyor ve taahhütsüz olduğu için zamlardan etkilenirsiniz.
Benim adresimde sadece TT VDSL altyapısı olduğu için en ucuz sağlayıcı olan Netgsm'e geçiş yapacağım ay sonunda.
Ayrıyeten TurkNet normal fiyatı 500₺, 12 ay peşin ödemede 430-450₺ kadar düşüyor diye hatırlıyorum.
Ona da zam gelecek hocam. Tavsiyem ya EfsaneNet geçip 3 ay + 1 ay şeklinde ön ödeme yapmanız, ya MerkürNet geçip Şubat 2026'ya kadar sabit fiyattan yararlanmanız veya Millenicom geçip 4 ay sabit fiyattan yararlanmanız yönünde olur. Millenicom 4 aydan sonra çok artıyor ama bilginiz olsun.Benim adresimde sadece TT VDSL altyapısı olduğu için en ucuz sağlayıcı olan Netgsm'e geçiş yapacağım ay sonunda.
Net GSM e geçtiniz mi? Memnun musunuz?Ben dün akşam bazı firmalardan 100Mbps VDSL paket araştırması yaptım. Fiyatlar soyle:
TurkNet 499₺
Netgsm 339₺
Efsanenet 340₺
Netspeed 3x330₺ + 450₺
FixNet 450₺
Netspeed ilk 3 ay sabit olarak 320-330₺ istiyor fakat sonrasında artıyor ve taahhütsüz olduğu için zamlardan etkilenirsiniz.
Benim adresimde sadece TT VDSL altyapısı olduğu için en ucuz sağlayıcı olan Netgsm'e geçiş yapacağım ay sonunda.
Ayrıyeten TurkNet normal fiyatı 500₺, 12 ay peşin ödemede 430-450₺ kadar düşüyor diye hatırlıyorum.
Hocam şuanda köyde türktlekom aldıkNet GSM e geçtiniz mi? Memnun musunuz?
Hocam şuanda köyde türktlekom aldık
Çarşıda turksat kablonet aldık
İss de ucuza kaçmayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.