ISS önerisi

CarryExe

Hectopat
Yer
İsviçre
Daha fazla  
Halihazırda TurkNet 100Mbps VDSL abonesiyim. Yakın zamanda bulunduğum binaya Türk Telekom fiber geldi ve altyapı sorgulaması yaptığım zaman farklı ISS'lerde farklı hızlar çıkıyor. TurkNet 100Mbps fiber (699.90TL), Netspeed 200Mbps fiber (599.99TL), Millenicom 1000MBPS fiber (920TL), Türk Telekom 1000MBPS fiber (925TL 12 ay taahhütlü) veriyor. Hangisini tercih etmek en mantıklısı olur ya da bunlardan başka bir şey tercih etmem daha mı iyi olur?

İstediğin hız ve bütçeye göre kategorilendirme yaparsan daha kolay olur. Mesela 1000 Mbps kategorisi özelinde TT tercih etmen daha mantıklı. Bu tarz kategorilendirmeler daha faydalı olur. Ve benim deneyimlerime göre her kullanıcının ISS deneyimi farklı oluyor neredeyse mahalleden mahalleye ISS'lerin performansı değişiyor biraz da senin deneyimlerine bağlı.

İstediğin hız ve bütçeye göre kategorilendirme yaparsan daha kolay olur. Mesela 1000 Mbps kategorisi özelinde TT tercih etmen daha mantıklı. Bu tarz kategorilendirmeler daha faydalı olur.
1000 Mbps varken onu istiyorum fakat fiyat olarak biraz fazla geliyor. Fiyat farkına göre 200 Mbps tercih edilebilir mi?

1000 Mbps varken onu istiyorum fakat fiyat olarak biraz fazla geliyor. Fiyat farkına göre 200 Mbps tercih edilebilir mi?

Hocam bence 1000MBPS eğer akıllı ev sisteminiz yoksa, yayıncı mimar mühendis değilseniz, evde bir sunucunuz yoksa, evde aktif olarak interneti yoğun kullanan 3 ten fazla cihaz yoksa gerekli değil eğer standart bir aile evi öğrenci evi vs. ise ortalama ve biraz üstü bir kullanım var ise 200Mbps'nin gayet yeterli olacağı kanaatindeyim. ISS'yi seçmeye gelince eninde sonunda bu altyapıyı sağlayan Türk Telekom önemli olan müşteri hizmetleri ISS'nin arızayı çözüm hızı vs. bu durumda ben 2025 yılı içerisinde Türk Telekom'un önceki senelerde göre kendini geliştirdiğini düşünüyorum evde internet özelinde. Bütçenize göre Türk Telekom'u seçebilirsiniz veya deneyimlediğiniz memnun kaldığınız başka bir ISS'nin 200 Mbps'lik paketini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı