ISS Önerisi

P3rcy

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmit
Şu an TTNET 16 MB ADSL kullanıyorum. 100GB AKN var diye biliyorum. ilk bir hafta 11 12 MB hız alıyorum. Tabi bir hafta sonunda hatta belki de 1 hafta dolmadan AKN doluyor hızım 2 3 MB arasına düşüyor. Bu da sıkıntı oluyor. Özellikle şu son 1 aydan beri ping değerim çok yükseldi. Birkaç kez aradım fakat bizden kaynaklanmıyor vesayre dediler, virüs programı kapayın onu yapın bunu yapın sıraladılar.

Sırf bu sebeplerden dolayı TTNET'ten çıkmaya karar verdim taahütüm 1.5 ay sonra bitiyor. Oturduğum yerde fiber alt yapı yok maalesef. Türknet düşünüyorum fakat kredi kartı kullanmıyorum ödemeyi nasıl yapacağım onu bilemedim ve şüphelerim var internette araştırdığım kadarıyla. Memnun olanını da gördüm olmayanı da gördüm, yorum yaparsanız çok sevinirim Türknet ile alakalı. Sitesinden baktığım kadarıyla 16mb AKN'siz internet verebiliyor.

Turkcell Superonline'a baktığımda ise 16MB'ye kadar 100GB AKN 70 lira alabiliyorum ADSL yine. AKN sonrası ise 5MB veriyorlar.

Turknet ile ilgili şüphelerim giderse aslında Turknet'e geçmek istiyorum öncelikli olarak. Yoksa Superonline geçmek zorunda kalacağım, Superonline'a geçersem şu anki internetime oranla fark olur mu acaba?

Vodafone'da araştırdığıma göre ise 24MB 100GB AKN var yine 70 TL. Gerçekten çok kararsız kaldım bunlar arasında. Yorumlarınıza, tavsiyelerinize göre seçim yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'te olan Özgür İletişim Paketi'ne bakmanızı öneririm. AKN'siz, Telefon da dahil (isterseniz kullanmıyorsunuz para almıyor) ve 100 Mbit VDSL hızı veriyor. Kullanıyorum ve memnunum. 60 ilâ 70 TL arasında fatura ödüyorum.

TurkNet'te olan Özgür İletişim Paketi'ne bakmanızı öneririm. AKN'siz, Telefon da dahil (isterseniz kullanmıyorsunuz para almıyor) ve 100 Mbit VDSL hızı veriyor. Kullanıyorum ve memnunum. 60 ilâ 70 TL arasında fatura ödüyorum.
Altyapı yoksa 35mbps veriyor ama bildiğim kadarıyla.

@202844 ödemelerinizi nasıl yapıyorsunuz? Söylediği hızı size sağlayabiliyorlar mı?
Kredi kartıyla ödeme yapıyorum. Yaşadığım yerde altyapı yok o yüzden sabit 35 Mbit alıyorum. Ama sizin altyapınız varsa daha yüksek vereceklerdir tahminimce. Altyapınızı TurkNet'in kendi sitesinden sorgulayabilirsiniz.
Altyapı yoksa 35mbps veriyor ama bildiğim kadarıyla.
Evet, altyapı yoksa 35 Mbit. Ama hızı tatmin edici.

Kredi kartıyla ödeme yapıyorum. Yaşadığım yerde altyapı yok o yüzden sabit 35 Mbit alıyorum. Ama sizin altyapınız varsa daha yüksek vereceklerdir tahminimce. Altyapınızı TurkNet'in kendi sitesinden sorgulayabilirsiniz.
Kredi kartım yok başka bir ödeme yöntemi var mı acaba bilginiz var mı? Kredi kartım olmadığı için tereddüt yaşıyorum zaten biraz da.

Evet, altyapı yoksa 35 Mbit. Ama hızı tatmin edici.
Daha ne olsun. 3-5 mbps'lik Telekom internetlerinden kat kat iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı