BilgisayarMeraklısı
Megapat
Altyapınız sadece ADSL destekliyorsa Netspeed 16 Mbps AKK'siz 52 TL tarifesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Diğer tarafta VDSL/ADSL TürkNet 65 TL.
Telefon derken ev telefonundan mı bahsediyorsunuz?Telefonu sık sık kullanmıyor iseniz kesinlikle NetSpeed i öneriyorum.İki firmayıda uzun uzun araştırdım.TurkNet kullanmaya başlayıp çeşitli nedenlerden iptal ettirmek isteyen onlarca kişi var.NetSpeed tarafına baktığımda şikayet neredeyse yok denecek kadar az bulunuyor.
Evet ev telefonundan bahsediyorum.Eğer kullanıyorsanız NetSpeed tarafında sıkıntılar yaşayabilirsiniz.Telefon derken ev telefonundan mı bahsediyorsunuz?
Ev telefonumuz yok hiç sorun değil o yüzden. Sanırım Türknet'ten de vazgeçtim Netspeed'e geçicem teşekkürlerEvet ev telefonundan bahsediyorum.Eğer kullanıyorsanız NetSpeed tarafında sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
İki servis sağlayıcısının sosyal medya hesaplarında bir iki dakikalık ufak bir yolculuğa çıkarsanız bu kararınızı kesinleştireceğinizi düşünüyorum.Mutlu günler!Ev telefonumuz yok hiç sorun değil o yüzden. Sanırım Türknet'ten de vazgeçtim Netspeed'e geçicem teşekkürler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.