İSS Önerisi

arm1

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Biz yeni bir eve taşındık binamız yaptığım sorgulamalarda 60Mbps (Bakır Kablo) destek sunuyor.
Yeni eve geçtiğimiz için de daha önce hiç kurulum yapılmadı yani geçiş falan olmayacak Türk Telekom'dan vs.
Direkt sıkıntısız bir şekilde fazla uğraşmadan geçebileceğim bir İSS öneriniz varsa eğer bekliyorum. Teşekkürler şimdiden!
Ha bir şey eklemeyi unuttum, 65₺'yi geçmezse fiyat olarak çok iyi olur.
--
Aklımda olan paketler; NetSpeed HiperExtra 35Mbps 66₺ / Turknet 35Mbps 65₺ / Oris Telekom 60₺ 50Mbps ( daha önce hiç duymadım Tokat/Turhal'da oturduğum için bir sıkıntı olur belki.) "NetSpeed" düşünüyorum şu anda.
--
Modem'im: ZTE ZXHN H168N VDSL

Son düzenleme:
Şahsi kanaatim Netspeed sunduğu hizmet ve yardım konusunda TürkNetin bir tık önünde gibi duruyor. Bizzat kullanan kişiler ve problem yaşadığında nasıl karşılık almışlar yazarlarsa güzel olur. Şuan Superonline Fiber kullanıcısıyım ama Temmuzda kontrat bitince Netspeede geçmeyi planlıyorum.

3 yıl Superonline kullandım sonrasında Netspeed'e geçtim. Bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Önerebilirim. Müşteri hizmetleri ankastre bağlantısı gerçekleşti mi diye her gün bıkmadan usanmadan arayıp kontrol etmemi istediler.:) Bayağı ilgililerdi.

3 yıl Superonline kullandım sonrasında Netspeed'e geçtim. Bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Önerebilirim. Müşteri hizmetleri ankastre bağlantısı gerçekleşti mi diye her gün bıkmadan usanmadan arayıp kontrol etmemi istediler.:) Bayağı ilgililerdi.
Netspeed'e geçeceğim herhalde tek 66₺ değil mi ekstra bir ücretle karşılaşmam?

Netspeed'e geçeceğim herhalde tek 66₺ değil mi ekstra bir ücretle karşılaşmam?
eğer altyapın müsaitse 10 tl daha vererek 75 mbps öneririm. 6 ay taahhüt vererek aktivasyon ücreti olan 75 tl yi ödemezsin. Taahhütten önce çıkarsan 75 TL olan aktivasyon ücretini ödersin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı