ISS Önerisi

Konu sahibi sadece fiber altyapısından hizmet alabileceğini belirtmiş siz gelmiş burada Vdsl önermişsiniz, konuyu okudunuz mu arkadaşlar?

Netspeed fiber ile en fazla 50 Mbps verebiliyor ve sadece Türk Telekom fiber altyapısından hizmet veriyor.
Millenicom hem Türk Telekom hem de Superonline altyapısından fiber verebiliyor ve ikisinden de 100 Mbps verebiliyor. Millenicom'u Superonline fiber altyapısı ile kullananlar çok memnun ve sıkıntısız olarak kullanıyorlar genelde fakat 24 ay taahhütü var bu paketin. Millenicom'u Turk Telekom fiber altyapısı ile kullananlarda büyük sıkıntılar var ama bu paketin taahhütü yok. Diğer forumlarda dev gibi konular mevcut, onları da bir okuyun isterseniz.

Sonuç olarak fiber alıpta 50 Mbps almayın. Eğer altyapınız Superonline fiber ise ve taahhüt vermek sizin için sıkıntı değilse Millenicom'dan Superonline altyapısından fiber alın 100 Mbps, sanırım 84,90 + 9 lira modem kiralama ücreti var.

Şunu da belirteyim; iki firmadan da uzun süreler hizmet almış biri olarak ne Netspeed ne de Millenicom çağrı merkezine güvenmeyin. İkisi de birbirinden kötü. En ufak bir sorununuzu çözemezler.

Biz pazardan elma alma, git tanzimden al mı dedik anlayamadım hocam ? Daha yazılan yorumları doğru düzgün okumadan yorum yapmışsınız. Ben daha önce NetSpeed VDSL kullandığımı şu anda olduğum adreste Türk Telekom'un altyapısını kullanan NetSpeed olduğunu belirttim. Ne bu hiddet ? Ne bu asabilik ?

Biz pazardan elma alma, git tanzimden al mı dedik anlayamadım hocam ? Daha yazılan yorumları doğru düzgün okumadan yorum yapmışsınız. Ben daha önce NetSpeed VDSL kullandığımı şu anda olduğum adreste Türk Telekom'un altyapısını kullanan NetSpeed olduğunu belirttim. Ne bu hiddet ? Ne bu asabilik ?
Sadece kendi üstünüze alınmayın hocam. Yukarıda biri Netspeed'in vdsl tarifeler linkini vermiş, sonradan düzeltmek zorunda kalmış. Türknet yazan olmuş. Genel olarak yazdım ben. Kim doğru okumadan yorum yapmış acaba?

Sadece kendi üstünüze alınmayın hocam. Yukarıda biri Netspeed'in vdsl tarifeler linkini vermiş, sonradan düzeltmek zorunda kalmış. Türknet yazan olmuş. Genel olarak yazdım ben. Kim doğru okumadan yorum yapmış acaba?
Arkadaşlar der iseniz ve benim yaptığım yorumlarda benzer olduğu için benide hedef almış olursunuz. Eğer bu kadar dikkatli iseniz hatırlatırım @Eryd gibi bir şeyler var. Tepkinizi ilgili arkadaş bence anlayacaktır. Ama genelleme eki ''lar'' ''ler'' gibi ekler kullanırsanız bir çok kişi üzerine alınabilir.

Taahhutsuz oldugu icin millenicomu tercih etmem daha yuksek soyleki 85TL buna ek 9 lira modem kiralama bedeli ile daha cazip geliyor. Netspeed ise 76 TL fakat 50 mbps veriyor taahhutsuz olarak. Eger begenmezsem degistiririm diye düşünüyorum. Bu sebepten millenicom daha cazip geldi. Tekrar konustum 1 saat once cayma bedelimi bir fatura tutari kadar karsiliyorlar ve telekoma modem iade etmeyeceğim ayni modemi verecegiz dediler. Biz kendi aramizda hallediyoruz dediler. 160 TL modemsiz bir cayma bedeli bundanda bir fatura tutarim 93 lira dusersek ben 70 lira oderim cayma bedeli olarak cezbetti dogrusu beni. Baglantida cok sorun olacağını da düşünmüyorum son konusmalarimdan sonra çünkü telekomun fiber internetini verecek. Ben yine GPON cihazla en yuksek degeri alacagim. Minimum 85-90 alirim gibime geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı