İSS Önerisi

Türkiye'nin en iyisi buysa bizim ülkeye komple format atmamız gerekiyor bence. Şuna özellikle çok karşıyım; faturanın son ödeme tarihi diyelim ki ayın 5'i oldu ya unuttun, cezayi olarak farkını ödetiyorlar. Gel gelelim aynı hafta bazen 3 gün doğru düzgün internet kullanamıyorsun ama takır takır ödetiyorlar o ne olacak?
Çok haklısın ama yapacak birşey yok.Ceza bedeli her ISS de var.

TurkNet hakkında burada da çok fazla şikayet okudum. Sikayetvar.com'da da çok fazla şikayet okudum. Apartmana yeni altyapı geldiği için bağlatan yok sanırsam daha o yüzden sorma şansı elde edemedim henüz. Ama aklımda bulunsun kullanan olursa soracağım.
Dostum binaya fiber çekildiyse dsl hat çekilmez. Ondan dolayı Türknet kullanamazsın. Aklından sil Türknet'i.

Kim diyor onu? Ben kayıt yaptırırken fiber altyapım olsaydı 100 mbps'e kadar vereceklerdi hızı bağlantıyı yapıp. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Neden kullanılamaz yani?
Türknet fiber altyapı üzerinden internet vermiyorda ondan.
Kablonet için ayrı bir altyapıya ihtiyaç var mı yoksa Telekom altyapısı ile kullanılabilir mi?
Ayrı bir hat gerek. KabloTv altyapısı lazım. Ama istersen istanbulda oturuyorsan başvuru yapabilirsin. Altyapıyı hızlı çekiyorlar.

Kardeşim benim de altyapım Telekom. Fiber FTTH yapı var. Ve milenicom kullanıyorum. 35 mps altına hiç inmiyor. Ve ping 6 civarında.
Özetle altyapının iyi olduğu ve fiber olduğu durumlarda ısrarla taahhütsüz milenicom öneririm. Oldu ya sorun yaşasan 2 ay sonra cıkarsın tek zararın kurulum bedeli olur. Ben 14 aydır İstanbul'da kullanıyorum sorun yaşamadım. İstersen eğer arkadaşını getir kampanyası ile kod verebilirim. Bu şekilde 1 ay sen 1 ay ben de ücretsiz kullanırız.

Türknet fiber altyapı üzerinden internet vermiyorda ondan.

Ayrı bir hat gerek. KabloTv altyapısı lazım. Ama istersen istanbulda oturuyorsan başvuru yapabilirsin. Altyapıyı hızlı çekiyorlar.
Tamam da bana neden fiber altyapısı sorguladılar o zaman kayıt esnasında? VDSL modemim olsa 32 mbps vereceklerdi? Hala de VDSL'e geçsem ücret ödemeksizin vereceklerini söylüyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı