ISS önerisi

Turkcell ve Kablonet dışındaki ISS'ler Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Bu iki firma dışında çok farklı bir İnternet kullanmazsınız. TürkNet'i önerebilirim.

Turkcell ve Kablonet dışındaki ISS'ler Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Bu iki firma dışında çok farklı bir İnternet kullanmazsınız. TürkNet'i önerebilirim.
Türknet eskiden 75Mbps alabileceğimi gösterirken şimdi 16Mbps alabileceğimi gösteriyor. Bunun VDSL portu kalmadığından olduğuna dair yazılar okudum. Eğer "geçiş" yapar isem VDSL portu üzerinden hizmet almaya devam edeceğim değil mi?

NetSpeed ve milenicom şu aralar en çok memnuniyet gördüklerim kendim NetSpeed kullanıyorum 1.5 yıldır ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. TürkNet'le alakalı şu aralar forumda çok fazla şikayet görüyorum.

Türknet eskiden 75Mbps alabileceğimi gösterirken şimdi 16Mbps alabileceğimi gösteriyor. Bunun VDSL portu kalmadığından olduğuna dair yazılar okudum. Eğer "geçiş" yapar isem VDSL portu üzerinden hizmet almaya devam edeceğim değil mi?
VDSL portu için kendileri ile iletişime geç.Acil değilse arada bir Türknet'e bak büyük ihtimalle port açarlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı