ISS önerisi

TürkNet kullanırsanız pişman olursunuz @Bitflex'un dediği gibi Netspeed veya millenicom bakın.
Millenicom 35Mbps sunuyor, diyelim ki bunu kabul ettim; Kampanya koşullarında anlamadığım birşey var. " Diğer operatörlerden geçişte kurulum ücreti almıyoruz " yazıyor. Kampanya koşulları kısmında, " Diğer Ücretler: İnternet Nakil Ücreti : 49,90 TL, İnternet Borçtan Kapatma Açma Reaktivasyon Ücreti: 34,90 TL, Hat Dondurma: 42 TL " yazıyor. :/

Millenicom 35Mbps sunuyor, diyelim ki bunu kabul ettim; kampanya koşullarında anlamadığım bir şey var. " Diğer operatörlerden geçişte kurulum ücreti almıyoruz " yazıyor. Kampanya koşulları kısmında, " diğer ücretler: İnternet nakil ücreti: 49, 90 TL, İnternet borçtan kapatma açma reaktivasyon ücreti: 34, 90 TL, hat dondurma: 42 TL " yazıyor. :/

Hocam hattı sıfırdan açacaksanız ücret alıyorlar ama ben onu 6 ay taahhüt vererek iptal ettirmiştim NetSpeed'de. Direk hattınızı taşıyacaksanız hiçbir ücret ödemiyorsunuz sadece günü gelince modem ayarlarını yapıp kullanmaya başlıyorsunuz.

Hocam hattı sıfırdan açacaksanız ücret alıyorlar ama ben onu 6 ay taahhüt vererek iptal ettirmiştim NetSpeed'de. Direk hattınızı taşıyacaksanız hiçbir ücret ödemiyorsunuz sadece günü gelince modem ayarlarını yapıp kullanmaya başlıyorsunuz.
NetSpeed için paket kaybı olduğu yorumu doğru mu peki? Twitch yayınlarını çok izlerim, zaten oyun oynamak da hayatımın bir parçası. Bunlar önemli şeyler benim için.

NetSpeed için paket kaybı olduğu yorumu doğru mu peki? Twitch yayınlarını çok izlerim, zaten oyun oynamak da hayatımın bir parçası. Bunlar önemli şeyler benim için.

Hocam onu ben geçen sene ilk ay yaşadım sonra o konuyu düzelttiler ilk başlarda vardı ancak şu an hiç başıma gelmiyor. Ben arada keyfi arkadaşlar izlesin diye yayın açıyorum 900P 60FPS hiç drop şikayeti almadım.

Hocam onu ben geçen sene ilk ay yaşadım sonra o konuyu düzelttiler ilk başlarda vardı ancak şu an hiç başıma gelmiyor. Ben arada keyfi arkadaşlar izlesin diye yayın açıyorum 900P 60FPS hiç drop şikayeti almadım.
Kendiniz bir başkasının yayınını izlerken sıkıntı yaşıyor musunuz? Firma Twitch için yeterli bant genişliğini ayırmış mı yani?

Geneldede 1080P 60FPS yayın yapan yabancıları izlerim üstelik hiç sıkıntım olmadı.
Peki NetSpeed için olan kampanya şartları kısmındaki " Yalın VDSL kampanyasında 100 TL Eve Kadar Kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır. Dilerseniz tek seferde peşin 100 TL (KDV ve ÖİV dahil ) veya faturanıza ek 50 TL x 2 Taksit ile Toplam 100 TL şeklinde ödeyebilirsiniz. " burası da yeni abonelik açacaklar için mi? Nakil edenler de ödemek zorunda mı?

Peki NetSpeed için olan kampanya şartları kısmındaki " yalın VDSL kampanyasında 100 TL eve kadar kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır. dilerseniz tek seferde peşin 100 TL (KDV ve öiv dahil ) veya faturanıza ek 50 TL X 2 taksit ile toplam 100 TL şeklinde ödeyebilirsiniz. " burası da yeni abonelik açacaklar için mi? Nakil edenler de ödemek zorunda mı?

Orada yeni kurulum ve eve hizmet kastedilmiş muhtemel çünkü ben bağlatırken TTNET yetkilileri kendileri gelip kabloyu çıkarmıştı sonra ben doğru yere çakmıştım bu hizmette muhtemel her şey dahil geçerli hattı taşıdığınızda port değişmiyor dışarda bir bağlantı yapmanıza gerek kalmıyor mesela kız arkadaşım hattı taşıdı hiçbir şeyle uğraşmadı direk modemini ayarladık girdi İnternet'e. Bence genede NetSpeed'i arayın kafanız rahatlar hem hem de aklınızdaki her soruyu sorarsınız çok ilgililer.

Orada yeni kurulum ve eve hizmet kastedilmiş muhtemel çünkü ben bağlatırken TTNET yetkilileri kendileri gelip kabloyu çıkarmıştı sonra ben doğru yere çakmıştım bu hizmette muhtemel her şey dahil geçerli hattı taşıdığınızda port değişmiyor dışarda bir bağlantı yapmanıza gerek kalmıyor mesela kız arkadaşım hattı taşıdı hiçbir şeyle uğraşmadı direk modemini ayarladık girdi İnternet'e. Bence genede NetSpeed'i arayın kafanız rahatlar hem hem de aklınızdaki her soruyu sorarsınız çok ilgililer.
İlgili olduklarını biliyorum, inanın bana daha adı geçmezken müşteri hizmetleri ile yazışıyorduk ve çok yardımcı olmuşlardı. Ancak geçmek nasip olmamıştı. Dediklerinize göre Netspeed gözümde fiyat performans olarak artık daha önde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı