ISS Seçimi

Skyress

Kilopat
Katılım
31 Mart 2016
Mesajlar
927
Çözümler
6
Yer
Duchy of Toussaint
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay sonra Vodafone Net ile 2 yıllık sözleşmemiz doluyor ve artık o şirketten internet almamaya karar verdim. İlk sözleşmeyi yaptığımız zamanlar, göz boyayarak gayet iyiydiler fakat daha sonra, ilk aldığımızda 1.6 MB gibi olan indirme hızım, şu an en fazla 800 KB oluyor. Öyle bir de ping var ki, sormayın. Telefonumun Wi-Fi'sini açsam ping hemen 500-600'lere çıkıyor, dolayısıyla CSGO tarzı oyunları oynayamıyorum. Sizden isteğim, internet hızı önemli değil, ping yapmayacak bir internet istiyorum. Böyle bir sağlayıcı var mıdır? 100'ün üstüne çıkmasın yeterli benim için. Altyapıyı sorgulattığımda da en fazla 13 MBPS alabiliyorum. Hangi sağlayıcıyı seçeceğimi sebepleriyle söylerseniz sevinirim.
 
Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay sonra Vodafone net ile 2 yıllık sözleşmemiz doluyor ve artık o şirketten internet almamaya karar verdim. İlk sözleşmeyi yaptığımız zamanlar, göz boyayarak gayet iyiydiler fakat daha sonra, ilk aldığımızda 1.6 MB gibi olan indirme hızım, şu an en fazla 800 KB oluyor. Öyle bir de ping var ki, sormayın. Telefonumun Wi-Fi'sini açsam ping hemen 500-600'lere çıkıyor, dolayısıyla CS:GO tarzı oyunları oynayamıyorum. Sizden isteğim, internet hızı önemli değil, ping yapmayacak bir internet istiyorum. Böyle bir sağlayıcı var mıdır? 100'ün üstüne çıkmasın yeterli benim için. Altyapıyı sorgulattığımda da en fazla 13 Mbps alabiliyorum. Hangi sağlayıcıyı seçeceğimi sebepleriyle söylerseniz sevinirim.

Taahhütsüz TürkNet ve Millenicom.
Taahhütlü Türk Telekom.
Şu anda VDSL2 altyapı üzerinden 50Mbps paket kullanıyorum. Ve test sonucum.
Ekran Görüntüsü (46).png
 
Çok teşekkürler, Türk Telekom şu an birinci önceliğim.

Türk Telekom'u bence çıkar. Ping değerleri R6, PUBG, CS:GO'da 30'da gezerken şu an 60-70 (laglı) bir şekilde oyun oynuyorum. Pingin iki katınım çıktı artık düşmesi imkansız. TürkNet ve Millenicom'u dene beğenmezsen iptal edersin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı