Evet. Bursa sıkıntılı bu aralar. TürkNet'te de sıkıntı yaşayanlar vardı sanırım orada.
Yan komşuya sorarım. TürkNet kullanıyor sıkıntı yaşıyorlar mı diye ama Türk Telekom'da ciddi anlamda sıkıntı var. Ve düzeltmiyolarda parayı alıyorlar sadece.
Evet. Bursa sıkıntılı bu aralar. TürkNet'te de sıkıntı yaşayanlar vardı sanırım orada.
Yan komşuya sorarım. TürkNet kullanıyor sıkıntı yaşıyorlar mı diye ama Türk Telekom'da ciddi anlamda sıkıntı var. Ve düzeltmiyolarda parayı alıyorlar sadece.
İlden ile değişmemesi lazım hizmetin. Biraz saçma. Gerekçe ne gösteriliyor?
Türk Telekom kaynaklı sorun yok deyip geçiştirıyorlar. Neyde var diyorum bana kablolu gibi herkesin bildiği şeyleri söyleyip duruyolar. Sanarsın 700 metreden Wi-Fi ile bağlanıyorum.
Altyapı gitmiş orada demek ki. Komple yenilenmesi şart. İnsanları da bizlik bir şey yok deyip oyalıyorlar.
Hocam nasıl 7 upload alıyorsun artık 5 veriyorlar.Taahhütsüz TürkNet ve Millenicom.
Taahhütlü Türk Telekom.
Şu anda VDSL2 altyapı üzerinden 50Mbps paket kullanıyorum. Ve test sonucum. Eki Görüntüle 676098
Hayır halen devam ediyor.Hocam nasıl 7 upload alıyorsun artık 5 veriyorlar.
Hocam galiba yazın kayıt yapanlar için geçerli bakın böyle yazıyor sitede;Hayır halen devam ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.