ISS seçimi

keremeser2006

Decapat
Daha fazla  
Türk telekomdayım çok fazla yavaşlama ve sorun yaşadığım için sağlayıcı değiştirmeyi düşünüyorum. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Oyun oynuyorum LoL CS:GO falan 75 Mbps veriyor TurkNet altyapı Türk Telekom. Söylediğim oyunlarda kaç ping alırım tahmini? Ve sorun yaşar mıyım? TurkNet önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
GigaFiber yoksa TurkNet pahalı kalıyor. Alternatif ISS'lere yönelmeni öneririm. (Netspeed, Millenicom vb.) Zaten Türk Telekom altyapısını kullandıkları için çok bir fark olo

GigaFiber yoksa TurkNet pahalı kalıyor. Alternatif ISS'lere yönelmeni öneririm. (Netspeed, Millenicom vb.) Zaten Türk Telekom altyapısını kullandıkları için çok bir fark olmaz.
Onlarada baktım ama paketleri çok düşük mbps sağlıyor 70mbps altyapı varken 35 mbps kullanmak istemiyorum. Fiyatı düşünmeden türknet önerirmisiniz

Hocam Netspeed'in 100Mbps olan paketini alırsanız altyapınızı tamamen kullanabilirsiniz. Eğer GigaFiber altyapınız yoksa TurkNet cidden pahalıya kaçar. Netspeed'e gecmek isterseniz davet kodu verebilirim ikimize de ufak bir yardımı dokunur. Herhangi bir sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz.

Türk Telekom altyapısıyla TurkNet kullanınca müşteri hizmetlerinin iyi çalışmadığını söyleyenler var doğru mu?
Bölgeden bölgeye göre değişir. Benim bölgemdeki Telekom ekipleri ilgililer. TurkNet'e saat öğlen 12 civarı arıza kaydı bıraktım. Telefon ile geri döndüler ve Telekom ekibine ileteceklerini söylediler. Ardından saat 2'ye gelirken Telekom ekipleri gelip arızamı giderdiler. Destek kayıtlarına genelde gün içinde dönerler ama geç saatte kayıt bırakırsan genelde yarın falan dönüyorlar.

Türk Telekom altyapısında TurkNet kullanıyorum, memnunum fakat TurkNet'in kendi altyapısında kullananlarla aynı parayı vermemize rağmen daha düşük internet kullanıyoruz. Yakın zamanda zam gelmişti, fiyatı rahatsız ederse başka ISS'lerden taahhütsüz paketleri deneyebilirsin.

Türk Telekom altyapısında TurkNet kullanıyorum, memnunum fakat TurkNet'in kendi altyapısında kullananlarla aynı parayı vermemize rağmen daha düşük internet kullanıyoruz. Yakın zamanda zam gelmişti, fiyatı rahatsız ederse başka ISS'lerden taahhütsüz paketleri deneyebilirsin.
Türk Telekom altyapısı için en azından 219 TL gibi kabul edilebilir rakamlara çekebilirlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı