ISS seçimi

JRScarface

Kilopat
Katılım
24 Aralık 2016
Mesajlar
1.268
Çözümler
4
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Küçük Girişimci
Merhabalar, ilk olarak arkadaşlar evimde ailemle oturduğum için uzaktan abonelik gibi bir durum olmadığı gerekçesiyle bulunduğum konumda 2 adet firma ile görüşme sağladık. Sizlerden yardım istediğim konu şu siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Ben yaklaşık 10 yıldır TTNET kullanıcısıyım hız konusunda pek sıkıntı yaşamadım ama uploadı kötü.

Turkcell Superonline 8 Mbps 89, 90 TL - upload sormadım.
Turkcell Superonline 16 Mbps 114, 90TL + 2 Mbps upload.

Türk Telekom 16 Mbps 89, 90 TL - upload hakkında bağlantı gerçekleşmeden bilgi veremiyoruz dediler.(İndirimli fiyat)
Yukarıdaki şekilde fiyat bilgilendirmesi yaptılar.

Sizler bu paketler arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz. Benim için fiyatı da oldukça önemli. Şu anda kullandığım paket Türk Telekom 8 Mbps. Aldığım hız 6, 70 ve upload ise 0, 67 civarlarında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Turknetten şaşma. Paran kıymetliyse tabi. WDE30PC93ERI bu kodla kaydolursan ikimizde birer ay ücretsiz internet kullanırız.

Sebebini çok merak ettim. Rica etsem söyleyebilir misin?
Evrak gönder al işiyle uğraşmak istemiyorum hocam o sebepten dolayı.
 
Türknet'ten şaş. Uzaklaş. Paran kıymetli ise, sorun yaşadığında sorununu çözebilecek müşteri hizmetleri istiyorsan koşarak uzaklaş.
Şikayeti dile getirme biçimi çok önemli. Çözülmeyen sorunum olmadı. 50 lira için çenemi biraz yorarım. Benim için sorun değil.
Evrak gönder al işiyle uğraşmak istemiyorum hocam o sebepten dolayı.
Anladım hocam. Sizin için en iyisini dilerim. 16mbps de verdikleri genelde ttnin 1mbps oluyor. Ek paket desteklerse upload için altyapınız satın alabilirsiniz belki. Ben oyumu TT'den yana kullanıyorum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı