GPON değil yoksa fiber GPON'da zaten kullanılmaya başladı.
Ben de birkaç firma ile birden uğraşmasam yazmam ama normal bir şekilde konuşurken bu şekilde davrandığınıza göre bir fanboy ile uğraşmaya gerek yok. (Ben hiçbirini savunmayıp lokasyonuna göre seç dedim başta + kendi deneyimimi yazdım)Kardeşim bilgin olsunda konuş burada kullanıcısı olan benim 7 senedir kullanıyorum ve diğer firmalarla zaten önceden uğraştım bana mı anlatıyorsun.
Ben de birkaç firma ile birden uğraşmasam yazmam ama normal bir şekilde konuşurken bu şekilde davrandığınıza göre bir fanboy ile uğraşmaya gerek yok. (Ben hiçbirini savunmayıp lokasyonuna göre seç dedim başta + kendi deneyimimi yazdım)
Size iyi günler.
Kaç altyapı var da 5 ISS kullanabildiniz?Siz 5 tane ISS kullanmış bir kişisiniz ve bilginiz olmadan konuşuyorsunuz.
Kaç altyapı var da 5 ISS kullanabildiniz?
Ben genelde saat bazlı değişmeyen (mümkünse sözleşmede garip taahhütler verdirmeyen) + upload hızı düzgün olanları tercih ediyorum, sıkıntı yaşamadım.
Hocam bana 5 ISS kullanmış diyorsan senin 5'ten fazla kullanmış olman lazım mantıken. Bunun flex'ini yapıyorsan dalga geçmeyi bırakıp yazsan olmaz mıydı?Lütfen bence iyi okuyun ve ardından alt+F4 çekip bilgisayarı kapatın.
Kendi fikrimi belirtmem, şu ana kadar hangi ISS'te daha iyi hız aldım yazmam nasıl yanlış olabilir anlayamam, size de anlatamam sanırım ama şu anki düşüncem ya ilişkili bir yerde çalışansın, ya da para verince ilk kez parasının karşılığı hizmet alabilen müşteri halleri bunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.