ISS tavsiyesi

Kardeşim bilgin olsunda konuş burada kullanıcısı olan benim 7 senedir kullanıyorum ve diğer firmalarla zaten önceden uğraştım bana mı anlatıyorsun.
Ben de birkaç firma ile birden uğraşmasam yazmam ama normal bir şekilde konuşurken bu şekilde davrandığınıza göre bir fanboy ile uğraşmaya gerek yok. (Ben hiçbirini savunmayıp lokasyonuna göre seç dedim başta + kendi deneyimimi yazdım)
Size iyi günler.

Ben de birkaç firma ile birden uğraşmasam yazmam ama normal bir şekilde konuşurken bu şekilde davrandığınıza göre bir fanboy ile uğraşmaya gerek yok. (Ben hiçbirini savunmayıp lokasyonuna göre seç dedim başta + kendi deneyimimi yazdım)
Size iyi günler.

Siz 5 tane ISS kullanmış bir kişisiniz ve bilginiz olmadan konuşuyorsunuz.

Kendi fikrimi belirtmem, şu ana kadar hangi ISS'te daha iyi hız aldım yazmam nasıl yanlış olabilir anlayamam, size de anlatamam sanırım ama şu anki düşüncem ya ilişkili bir yerde çalışansın, ya da para verince ilk kez parasının karşılığı hizmet alabilen müşteri halleri bunlar.

Kendi fikrimi belirtmem, şu ana kadar hangi ISS'te daha iyi hız aldım yazmam nasıl yanlış olabilir anlayamam, size de anlatamam sanırım ama şu anki düşüncem ya ilişkili bir yerde çalışansın, ya da para verince ilk kez parasının karşılığı hizmet alabilen müşteri halleri bunlar.

Evet. Aynen öyle benim iş yerimde neler çektim oradan hem iş yerimde hem de evimde Kablonet kullanıyorum TurkNet alıyorum port yok Superonline alıyorum hız düşük TT Allah kurtarsın Vodafone'da kopma var ben hepsini göz önünde bulunduruyorum ben Kablonet'e altyapı istedim adamlar yaptı 14 günde döndüler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı