izmirkartali
Megapat
Türk Telekom, TurkNet müşterisini üzüyor. Yeni döşenen Türk Telekom altyapısı ile TürkNet'te 8-9 ay sorunsuz hizmet aldım. Sokakta yapılan çeşitli çalışmalar yüzünden galiba kablolar aşındı ve son 3 ay çok sorun yaşadım. TT, sürekli oyaladı. Hatta beni TT aboneliğine davet edip TürkNet'e verdikleri hatların ayrı olduğunu ve ikinci planda bıraktıklarını da itiraf ettiler. Çözüme ulaşamayacağım kesindi artık. Ve aboneliğimi sonlandırdım.
Eğer varsa Vodafone, binanızda en güçlü altyapı hangisiyse onun üzerinden uygun hizmet veriyor. Binamda Superonline ve Kablonet kutusu var. Superonline hizmet açamadığı halde Vodafone, Superonline kutusundan fiber interneti verdi.
İstersem Kablonet üzerinden de alabileceğimi söylediler. Ama Docsis modemler çok meşhur.
Superonline üzerinden Vodafone Fiber tercih ettim.
Eğer varsa Vodafone, binanızda en güçlü altyapı hangisiyse onun üzerinden uygun hizmet veriyor. Binamda Superonline ve Kablonet kutusu var. Superonline hizmet açamadığı halde Vodafone, Superonline kutusundan fiber interneti verdi.
İstersem Kablonet üzerinden de alabileceğimi söylediler. Ama Docsis modemler çok meşhur.