ISS'lerin farklı hız vermesi

M.SEFER

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Müşteri Temsilcisi
Şu anda bazı nedenlerden dolayı evimi taşıyacağım. Bulunduğum evimde Türk.net 50 Mbps veriyor yeni geçeceğim yeri sorguladığımda 16 Mbps çıkıyor ve bu çok üzücü fakat netgalaksi ve Millenicom 70 Mbps gösteriyor alabileceğim hızı. Bulunduğm bölgede alt yapıyı Türk Telekom sağlıyor. Şu anda çok kafam karıştı Millenicom ve netgalaksi daha sonradan altyapılarda alınabilecek hız datalarını güncelleyip siteye yüklemiş olabilir mi? Yoksa nasıl böyle bir durum oluyor bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Port yoksa TürkNet ADSL hızını gösterir. Extranet alt yapı sorgulama sitesinden port olup olmadığını kontrol et.

Extranet üzerinde port gözüküyor zaten ondan yana problem yok ama 2 ISS 70 Mbps verirken diğerleri 16 Mbps veriyor halbuki hepsi benim bölgemde Türk Telekom alt yapısı kullanıyor anlamadım durumu.

TürkNet'in sitesini bende sorguladığımda 50 Mbps yazıyordu ama 75 alıyorum şu anda. Extranetten sorgula orası ne diyorsa diğerleri aynıdır aynı değilse de sitelerini güncellememişlerdir.

Extranette de 18 Mbps yazıyor hepsi bir birinden farklı gösteriyor Millenicom 70 Mbps verebiliyorsa bu demek oluyor ki Millenicom alt yapı hızlarının güncel halini yayınlıyor doğru mu?

Hayır hocam. Türknet her bölgede port kiralamayabiliyor. Ama yüksek ihtimalle kiraladığı bütün portların dolu olması yüzünden ADSL verebilirim diyor.
Tamam bu durumda millenicom geçeceğim yeni yerde VDSL portu kiralayabileceği için 70 mbps hız sağlayabilicek doğru mudur ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı