İştah nasıl kesilir?

Daha fazla  
Şu sıralar sanırım sına haftasının gelecek olmasıyla stresi gidermek için sürekli bir yemek yeme isteğim var. Kilo sorunum yok fakat biraz kilo aldım. Sabah yumurtayla başlamak yulaf gibi klasik şeyleri denedim ama bunlar pek yaramıyor gibi var mı tavsiyesi olan?

Şu sıralar sanırım sına haftasının gelecek olmasıyla stresi gidermek için sürekli bir yemek yeme isteğim var. Kilo sorunum yok fakat biraz kilo aldım. Sabah yumurtayla başlamak yulaf gibi klasik şeyleri denedim ama bunlar pek yaramıyor gibi var mı tavsiyesi olan?

Hocam ramazanda nasıl oruç tutuyorsanız öyle. Kendinizi yemeğe odaklamak yerine işe, güce vb. odaklayın. Şeker hastalığınız falan yoksa akşamları kendinizi tutabilmeniz lazım eğer sabah, oğlen ve ikindide düzgün yediyseniz.

Aralikli orucu din dagitir gibi dagitiyorum etrafimdakilere, sana da siddetle tavsiye ederim. Stresten kaynakli yeme bozuklugu zordur biliyorum, benim de depresyonum pik yaptiginda ister istemez yerim. Boyle durumlarda yemegi yiyince hicbirsey degismeyecegini, belki de tikanacagini hatirlat kendine. Ayrica arkadaslarin dedigi gibi kan sekeriyle ilgili bir sorun yoksa ac kal, kalorsisiz icecekler tuket.

Aralikli orucu din dagitir gibi dagitiyorum etrafimdakilere, sana da siddetle tavsiye ederim. Stresten kaynakli yeme bozuklugu zordur biliyorum, benim de depresyonum pik yaptiginda ister istemez yerim. Boyle durumlarda yemegi yiyince hiçbir şey degismeyecegini, belki de tikanacagini hatirlat kendine. Ayrica arkadaslarin dedigi gibi kan sekeriyle ilgili bir sorun yoksa AC kal, kalorsisiz icecekler tuket.

Sağ olasın kanka ben eskiden aralıklı oruc yapardım da bozdum şimdi 18 6 deneyeceğim yazan herkese de teşekkür ederim bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı