İstanbul Havalimanı'nın kontrol kulesi tasarımı

Çekemiyorum kardeşim diyeceği olan var mı çekemiyorum. 25 milyar dolara(eğer netteki bilgi doğruysa) OPEL satın alınırdı(10 milyar dolara satıldı) yanında BMW min çinde satın aldığı pil fabrikaları satın alınırdı.(10 milyar dolara satın aldı) 5 milyar dolarada elektirik motoru üzerine harcamalar yapılırdı. İşte hem dünyanın her yerinde satışı olan bir markan olurdu hemde gururla yerli lakabını hak eden güzel bir şirketin...

Yapılan plansızlık çekemiyorum...

Çekemiyorum kardeşim diyeceği olan var mı çekemiyorum.
Tamam söyleyelimde iade etsinler. Çok destekçisi değilim ancak bize de güzel olmuş demek düşer. Mesela burada rezalet sistemler toplandı ama yine de hayırlı olsun dedik çünkü yapılıcak bir şey yok iş işten geçmiş.

Baktıkça iç geçirdiğim kule. Şu an hava trafik kontrolörü olmak için sınavlara hazırlanıyorum ve kendisi 8. tercihim. :)

Benim çok hoşuma gitti. Gösteriş bence lazım böyle konularda. Sonuçta dünyanın en büyük havaalanı olacak. Görene bir "Vay be!" dedirtmek lazım. :)

Her alanda olduğu gibi kontrol kulesi tasarımında uzman arkadaşlarımız da kendini göstermiş hemen konuda :) Yahu hayatınızda kaç tane kontrol kulesi tasarladınız da gül gibi kuleyi beğenmiyorsunuz? Hemen eleştirmeye başlıyorsunuz?

Bugüne dek gördüğüm en güzel kontrol kulesi, ister kobraya ister torbaya benzesin.

Tamam söyleyelimde iade etsinler. Çok destekçisi değilim ancak bize de güzel olmuş demek düşer. Mesela burada rezalet sistemler toplandı ama yine de hayırlı olsun dedik çünkü yapılıcak bir şey yok iş işten geçmiş.
Bu kafayla daha çoook "hayırlı olsun" demek zorunda kalırsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı