İstanbul'a taşındım ve ne yapacağımı bilmiyorum

Çarşıya inin. Westalife AVM ye giderken asma dolmuşları var. İnternete asma taksi durağı yazınca gözükür, dolmuş durağına yakın, oraya dispansere nasıl gidebilirim diye sorarsan yardımcı olurlar.
Teşekkür ederim bu benim için çok önemliydi.
Anladığım kadarıyla kozlu tarafındasın aslında biraz daha düzgün yollar incivezdeki kampüse oranla
Evet Kozlu dolmuşuna bindikten sonra orada özel halk otobüsüne binmek için kart çıkardım.
 
Evet arkadaşlar bugün başıma çok iyi şeyler gelmedi, kaldığım yerde sabahtan beri elektrik yoktu (akşamcıyım) ve ben tam evden çıkarken geldi. Okula gitmek için servise bineceğim bir yer ararken yolları karıştırdım ve caddenin ortasında bir Suriyeli tarafından sözlü tacize uğradım. Bineceğim yeri sorduğum 2 kişi tarafından terslendim. Bütün öz güvenim yok oldu, direkt kaldığım yere geri döndüm. Geldiğimde de bu sefer evde internetin olmadığını gördüm ayrıca televizyon da göstermiyordu. Şu an az kalan telefon internetimle boş boş duvara karşı otururken bu yazıyı yazıyorum. Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.
 
Üniversite gerekçesiyle Bursa'nın küçük bir ilinden İstanbul hadımköy'e taşındım ve burada ilk kez bulunuyorum. Yapayalnızım ve hiçbir şey bilmiyorum. Yarın dersim başlıyor fakat ben ne çevreyi biliyorum ne de öğrenmeye cesaret edebiliyorum. 2 gün önce geldim ve daha neredeyse 1 kere bile dışarı çıkmadım. Gözümde çok mu büyütüyorum emin değilim. Burası bana bir ilden çok farklı bir ülkeymiş hissi veriyor. Kendimi buna alıştırmak için ne yapabilirim? İstanbul'da yaşayan veya büyük şehirde bulmuş olan arkadaşlar tavsiye verebilirler mi? Burada gerçekten korkuyorum ve ailemi özlüyorum çok karışık duygular içerisindeyim.

Ne yapacağını bilmem ama hadimköy mevkiinde dikkatli ol tekin yerler değil.
 
İt kopuk dolu etraf. Gasp, kavga, adam yaralama, silahlı saldırı ne ararsan var. Sanırım beykent üniversitesine gidiyorsun tavsiyem sanayi taraflarına çok uğrama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı