İşte çalışma isteği nasıl kazanılır?

Ahmer

Hectopat
Geçen sene çok iyi çaliştığımı fakat bu sene kötü çalıştığımı hissediyorum. Bedenim dur yerinde diyor kafam çalış planların var diyor. İş konusunda öğrenmem gereken seyler var, öğrenemiyorum. Benimle yaşıt aynı zamanda benimle işe başlayanlar beni çoktan solladı. 1 saatte yapılacak işi 2 3 saatte yapıyorum. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında zevk almıyorsun. Geçen sene zevk alıyordun veya daha ikna edici bir şekilde çalışıyordun. Bu sene ise seni ikna edecek bir şey yok. İkna olacağın şeyler bul

Zaman zaman belli bir süre gerçekten fiziksel ve psikolojik olarak yorgun olduğumuz dönemler olabiliyor. Bazen bende işe gitmek dahi istemiyorum. Hatta bir ara işten çıkacağımı üstlerime bildirmiştim. Ama yapmak istediğim şeyleri düşündükçe kaldım işte terfi bile aldım. Hayat böyle mücadeleye bir şekilde devam etmemiz gerekiyor. Her zaman hedeflerini düşünerek devam etmeye çalış çalışmak istemesen de. Mesela ben işe başladığımdan beri kendime yapmak istediğim şeyleri hatırlatarak devam ediyorum. Kendime bilgisayar aldım, aileme maddi açıdan destek sağlıyorum. Daha yapmak istediğim çok şey var. Bunlar bir şekilde devam etmemi sağlıyor.

1 senedir aralıksız mı çalışıyorsunuz? Gerçekten bir yerden sonra bıkkınlık gelebiliyor. Eğer ki çalıştığınız yer size güzel imkanlar sunmuyorsa çalıştığınız yeri değiştirebilirsiniz.

Geçen sene çok iyi çaliştığımı fakat bu sene kötü çalıştığımı hissediyorum. Bedenim dur yerinde diyor kafam çalış planların var diyor. İş konusunda öğrenmem gereken seyler var, öğrenemiyorum. Benimle yaşıt aynı zamanda benimle işe başlayanlar beni çoktan solladı. 1 saatte yapılacak işi 2 3 saatte yapıyorum. Ne yapmam lazım?

Kazandığın paralarla bir şey alma hedefi koy para tatlı gelmeye başlayacak performansın artacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı