İşten nasıl çıkabilirim?

morbid4605

Decapat
Katılım
7 Ekim 2019
Mesajlar
162
Arkadaşlar sanayide meslek öğrenmek amacı ile bir işe girdim. Patron acayip sinirli ve dengesiz birisi. Haftalık 120 lira veriyor. Meslek öğrenmek amacı dışındaki her işi yapıyorum. Başka iş buldum ama buradan nasıl çıkabilirim acaba?
 
Direkt işe gitmeyecek kadar onursuz kişileri görmek üzdü. Karşınızdaki kötü ise siz de kötü olmak zorunda değilsiniz. İnsan gibi haber verirsin, gerekirse telefon ile olur ama söylersin.
Hakaret diyecekseniz açıp sözlük anlamına bakabilirsiniz, gayet yerine bir kullanım bence.

Karşındakinin kötü olduğunu düşünürsek paranı aldığında ben işi bırakıyorum dersin, olur, biter.
Normalde ise işten ayrılmandan biraz erken söylersin ki belki senin yerine birini bulacak, ona vakit tanımış olursun.
 
İşe gitme muhatap olma. Sanayiyi bilirim. Çok kötü bir yer. Onursuzlukla alakası yok. Zaten sigorta da yoktur. Direkt gitme.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt işe gitmeyecek kadar onursuz kişileri görmek üzdü.
Bunun onursuzlukla hiçbir alakası yok. Onur denilen kavramı bu kadar da küçültmeyin. Bu ülkede sigorta yapmadan işçi almak yasal mı? Değil. Bu ülkede belli yaş aralıklarında verilecek "minimum" ücretler belli mi? Belli. Madem onuru bu kadar küçülttün o zaman ilk olarak hem yasalara hem insan haklarına aykırı hareket eden işvereni o kılıfa sokmak lazım.

Ayrıca konuşarak anlaşılabilecek insanlar vardır, konuşarak anlaşılamayacak insanlar da vardır. Bunları en başta pişkin pişkin yapan birinin de konuşmayla, medeniyetle alakası olmaz. Telefonla arasa annesinden girip sülalesinden çıkacak bu kişi, ne diye arasın ya da tekrar muhatap olsun primatın biriyle?
 

Geri
Yukarı