YZBruh
Hectopat
- Makaleler
- 10
Atın.Yok hocam red state yok video atıyorum şimdi bakın böyle oluyor.
Atın.Yok hocam red state yok video atıyorum şimdi bakın böyle oluyor.
Evet gelmedi. Telefon yine kendimi açtı?Hocam yok bir şey olmadı benim diğer telefonla ilgili bir gelişme varda onunla uğraşıyorum geri döneceğim size video gelmemiiş sanırım
Hayır. Alakası bile yok. Zaten yükleyince fastboot tarafındanda boyutlandırma yapılıyor.Evet hocam recoveryde başlamıyor
Redmi telefonu çözdüm yemek yiyip geleceğim hallederiz bizim tclyide
Beklettigim için üzgünüm bu arada
Hocam telefonda recovery hiçbir şekilde açılmıyor açılıyor gibi oluyor siyah ekran gösteriyor olmuyor herhalde MB'lar uyuşmuyor diye oluyor.
Geri dönüş yapacağım. Sabret. Ve telefonu recovery moda almaya zorlamayın.Evet hocam recoveryde başlamıyor
Redmi telefonu çözdüm yemek yiyip geleceğim hallederiz bizim tclyide
Beklettigim için üzgünüm bu arada
Hocam telefonda recovery hiçbir şekilde açılmıyor açılıyor gibi oluyor siyah ekran gösteriyor olmuyor herhalde MB'lar uyuşmuyor diye oluyor.
Size maalesef kötü bir haberim var... İnşa maalesef başarısız oldu. Verdiğiniz recovery imajının kernel inde ufak bir (çalışmaya engel değil ama inşa etmede sorun çıkartabilen) hata var. Ayrıca TWRP nin android 5 manifestleri uzun zamandır bakım görmediği için sorunlu. Eğer gelişme olursa size haber vereceğim.Epey uzun sürüyormuş hocam bu Build işi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.