İstiklâl Marşı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu forumun üyelerini seviyorum çoğunluğu duyarlı ve bilinçli insanlar.
1672249915459.png

Son düzenleme:
İstiklal Marşı'nı hem okumayıp hem de kötüleyenler durmasın burada. Burası Türklerin forumu. Sevmek zorunda değilsin,
ancak burada duracaksan marşına da saygı duymak zorundasın.
@297689

Okumak istemiyorsan okuma, ama bunun için konu açmak? Güldürme beni. Atalım bu arkadaşı yurt dışına keyfimiz kaçmasın hocam.

En büyük Türk sensin, tamam.
Sınır açık. Bü ülkedeki en büyük Türkler, Atatürk ve onun yolunda yürüyenlerdir.
Senin pasaportunu çıkartalım, Yunanistan'a git, oradan da Avrupa'ya git. Ama orada burada davrandıkları gibi davranmazlar sana.

Okutulmalı ama sınıfta okutulmalı çünkü bazen soğuk havada bile çıkabiliyoruz ve herkesin okuldan çıkması üstüne müdürün konuşması yarım saati buluyor. Ancak hiç okumayalım zihniyeti kabul edilemez.

Okutulmalı ama sınıfta okutulmalı çünkü bazen soğuk havada bile çıkabiliyoruz ve herkesin okuldan çıkması üstüne müdürün konuşması yarım saati buluyor.
Müdür konuşmasına gerek yok bence, hepsi formalite usülü saçma sapan şeyler. Ne gerek var? Açıkça söylemek gerekirse o konuşmada söylenenlerin daha bir tanesinin uygulandığını görmedim.

Okutulmalı ama sınıfta okutulmalı çünkü bazen soğuk havada bile çıkabiliyoruz ve herkesin okuldan çıkması üstüne müdürün konuşması yarım saati buluyor.
Bu konuda %99 haklısın.
Ama şöyle bir durum var. Atalarımız bizim için -5 derece havalarda savaşmış. 10 derece havada İstiklal Marşı okumak da görevimiz. Ancak soğuk yerde yaşıyorsan (Kars, Ardahan gibi yerlerde) sınıfta okumana izin verilmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı