İsveç'ten HP Omen 16 alınır mı?

Bütçe
12000 SEK

merteren46

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İsveç'teyim, araştırdım bayağı bu ürünü buldum elimdeki para kadar alabileceğim. Maalesef F/P bakıyorum olabildiğince, acelem yok ama şu an almak zorunda değilim. Sadece fiyatı bayağı düştü.

RTX 4060 - i7 13. nesil, 512 SSD ve 16 RAM var.

Lenovo LOQ Ryzen 5 modeli var bir de kıyaslama olarak Omen mi LOQ serisi mi?

Ürün linkini bıraktım:

hp-omen-16-wd0828no-i7-13165124060-16-barbar-dator-for-gaming--pdp_zoom-3000--pdp_main-960.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi: Ticari olmayan satın alımlar için gümrük vergisi ödenmez.
Merhaba arkadaşlar. İsveç'teyim, araştırdım bayağı bu ürünü buldum elimdeki para kadar alabileceğim. Maalesef F/P bakıyorum olabildiğince, acelem yok ama şu an almak zorunda değilim. Sadece fiyatı bayağı düştü.

Ürün linkini bıraktım:

Eki Görüntüle 2044208

Gümrükten geçirirken iyi para ödeyeceksin önceden söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümrükten geçirirken iyi para ödeyeceksin önceden söyleyeyim.

Niyeymiş o? Yanında getirecek kargoyla değil.

Ürün linkini bıraktım:

Eki Görüntüle 2044208

Bu arada sıfırını alın outlet fiyatı daha iyi ama bence outlet olayına girmeyin.

Bu sene Yurt dışından yanımda telefon ile geldim hiçbir şey de olmadı.

Şahsi eşya olarak getirecek, yanında başka laptop da getirirse anca o zaman vergi muhabbeti olabilir. Başka türlü bir laptop çantası da alır koyar, takar omuzuna getirir hiçbir problem olmaz.

Şahsi eşya olarak getirecek, yanında başka laptop da getirirse anca o zaman vergi muhabbeti olabilir. Başka türlü bir laptop çantası da alır koyar, takar omuzuna getirir hiçbir problem olmaz.

Bir yazı okudum yurt dışından sipariş ettiği ürüne bayağı bir vergi konulmuştu belki dediğiniz gibi yanında getiriyorsa sorun olmayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı