IT-Radeon geçen 28.000 TL değil miydi?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Ne ara 36 bin oldu? Çok iyi hatırlıyorum buradan bir arkadaş link atmıştı, hatta alacaktım ekledim sık kullanılanlara. Ayın 1-2'si kesin alırdım diyordum, görünce bütün moralim bozuldu. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne ara 36 bin oldu? Çok iyi hatırlıyorum buradan bir arkadaş link atmıştı, hatta alacaktım ekledim sık kullanılanlara. Ayın 1-2'si kesin alırdım diyordum, görünce bütün moralim bozuldu. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Abdullah Hacıgül sistemi 15 Haziran'da çıkartmış siz 2 Temmuz'da alacaktım diyorsunuz. Zaten Abdullah Hacıgül çıkardığı için 1 günde stok bitiyor siz ne bekliyordunuz 1 ay stokta kalıp aynı fiyatta olmasını mı?

Çok bile durdu o fiyata normal.

Doğrudur. 28 olarak başladı, önce 29, sonra 29.5 oldu. Sonra bir anda 36 oldu. IT-Radeon V1 de aynı gün 25'ten 30'a çıktı. Bu fiyatlara kim alacaksa artık? Tuhaf işler peşindeler.

tüm sistemlerde bi artış var gereksiz derecede dolar bu kadar çıkmadı neye istinaden sistemleri bu kadar artırdılar şaka gb.

Abdullah Hacıgül sistemi 15 Haziran'da çıkartmış siz 2 Temmuz'da alacaktım diyorsunuz. Zaten Abdullah Hacıgül çıkardığı için 1 günde stok bitiyor siz ne bekliyordunuz 1 ay stokta kalıp aynı fiyatta olmasını mı?

kafan mı iyi senin ben ne bilim abdullah hacıgülü onu bunu. iki üç gün önce belki 5 gün önce gördüm ne bileyim indirimde olduğunu, baktığımdaki fiyatı normal fiyatı sandım ekledim.

başkalarını, tüm gün bilgisayar başında oturup sistem bakan, kendi saçma yaşamınız gibi sanıyonuz herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı