İtem pazar güvenilir mi?

Brave_TR

Decapat
Katılım
25 Aralık 2021
Mesajlar
275
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba. İtem pazar üzerinden 50 TL karşılığında 10.000 Steam puanı almak istiyorum. Ben bu siteye rahatça telefon numaramı ve kart bilgilerimi girebilir miyim?
 
Öncelikle merhaba. İtem pazar üzerinden 50 TL karşılığında 10.000 Steam puanı almak istiyorum. Ben bu siteye rahatça telefon numaramı ve kart bilgilerimi girebilir miyim?
iyi akşamlar item pazar ve item satış gibi yerler satıcı ile alıcı arasında aracılık yapar kart bilgilerinizi girerek siteye bakiye nyüklemiş olduğunuz için her hangi bir dolandırıcılık söz konusu olamaz
 
İtem satış tavsiye ederim orası güvenli. İtem pazarı bilmiyorum :(

İtem satışta stok kalmamış hocam :(

İyi akşamlar item pazar ve item satış gibi yerler satıcı ile alıcı arasında aracılık yapar kart bilgilerinizi girerek siteye bakiye nyüklemiş olduğunuz için herhangi bir dolandırıcılık söz konusu olamaz.

İyi akşamlar. Teşekkür ederim :)
 
Daha önce itempazar güvenli mi başlıklı başka bir konuya verdiğim cevabı kopyalıyorum.

İtempazardan bir hesap aldım. Bir hafta on gün sonra kadar kapandı. Satıcı silmiş tüm ilanları gitmiş. Siteye mesaj attım. Destekten gelen cevap "mahkemeye verebilirsiniz" şeklinde oldu. En ufak yardımcı olma çabaları yok.

Başka satıcıdan başka hesap aldım, günde bir şifresi değişiyor. Bir hafta sonra cevap vermez oluyor. Desteğe yazıyorum, cevap "biz aracı kurumuz, mahkemeye verirseniz, mahkeme de belge isterse göndeririz" şeklinde yine.

Uğraştırıp yıldırırız taktiği ile oyalayıp dolandırıcılıktan nemalanan bir yer bence. Kısacası aman uzak durun.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240322-220235(1)(1)(1).png
    Screenshot_20240322-220235(1)(1)(1).png
    112 KB · Görüntüleme: 6

Yeni konular

Geri
Yukarı