İtem satış güvenli mi?

Lise

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bugün item satışta hesabımı sattım ve ininal kartıma parayı çekmeye karar verdim ve kimlik fotoğrafını ve kendi yüzümü istedi güvenli mi? Güvenli ise çekeceğim parayı.

Sakın bulaşma. Abim steam kod almıştı kod kullanılmış çıktı satıcı da konu temin ettiği yere ulaşıp bunu doğruladı parayı iade edeceğini söyledi ama site buna rağmen parayı karşı tarafa aktardı. Karşıdaki iyi bir insandı banka hesabına havale etti parayı sağolsun.

Sakın bulaşma. Abim steam kod almıştı kod kullanılmış çıktı satıcı da bunu kabul etti parayı iade edeceğini söyledi ama site buna rağmen parayı karşı tarafa aktardı. Karşıdaki iyi bir insandı banka hesabına havale etti parayı sağolsun.
Sizde o zaman itemsatışın kendisinden alıcaksınız kodu ilandan değil, üstelik kullanırken video kayıdı açman gerekiyor.

Sakın bulaşma. Abim Steam kod almıştı kod kullanılmış çıktı satıcı da konu temin ettiği yere ulaşıp bunu doğruladı parayı iade edeceğini söyledi ama site buna rağmen parayı karşı tarafa aktardı. Karşıdaki iyi bir insandı banka hesabına havale etti parayı sağ olsun.

Steam kod dediği random kod mu?

Sizde o zaman itemsatışın kendisinden alıcaksınız kodu ilandan değil, üstelik kullanırken video kayıdı açman gerekiyor.
Satıcının kendisi kabul ediyor zaten video kaydı olsa ne olur olmasa nolur? Adam yazmış zaten "evet kod kullanılmış ama yenisi kalmadı paranı iade al" diye mesaj attı zaten ben de siteye yazdım parayı karşı tarafa atmışlar.

Sayfayı yenile dostum belirttim.
O zaman dediğim gibi ilandan almıyacaksın bu kadar basit! İtemsatış'ın kendisi satıyor ve adam diyor ki hesap sattım güvenilir statüsüne yükselticem steam kod alıcam demiyor ki?

Satıcının kendisi kabul ediyor zaten video kaydı olsa ne olur olmasa nolur? Adam yazmış zaten "evet kod kullanılmış ama yenisi kalmadı paranı iade al" diye mesaj attı zaten ben de siteye yazdım parayı karşı tarafa atmışlar.
Kanka o zaman kodu kullanana kadar onaylamıcaksın kullanmayı bilmiyorsan siteye laf atma bari.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı