Reis oyun 550 lira. Yani zor gibi.Sizin için önemli olmayabilir fakat ben olsam paramı çöpe atacağıma düzgün bir yerden alırdım.
Reis oyun 550 lira. Yani zor gibi.Sizin için önemli olmayabilir fakat ben olsam paramı çöpe atacağıma düzgün bir yerden alırdım.
Emeklerini düşünüyorsan 100 tl fazla verip sağlam bir yerden alman lazım.Ben ona değil Online'da emeklerime yazık olmasın diye diyorum.
Bu ihtimaller dahilinde hocam . O zaman yapacak bir şey kalmaz. Dekont istiyorlar diye hatırlıyorum. İade vermeleri gerekir o durumda. Dediğim gibi tc istiyor oradan illa bilgileri bulunur.Diyelim yaptim. 7 ay sonra hesaptan atti beni. Adamda İtemsatış kullanmıyor bırakmış ne olacak peki biliyorsan söyler misin?
Emeklerini düşünüyorsan 100 TL fazla verip sağlam bir yerden alman lazım.
Saglam bir yer var mı peki söyler misiniz?
![]()
GTA 5 Satın Al - Grand Theft Auto V | SaglamLisans
GTA 5 Satın Al - Grand Theft Auto V Premium Online Edition lisans hesabı olarak teslim edilir. Online olarak oynayabilirsiniz. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Buradan 2 defa 25 TL'ye satın aldım hesaplar halen bende. 2-3 yıl önceydi yanlış hatırlamıyorsam. Şu an fiyat uçmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.