İtemsatış Mertcenter'dan alışveriş yapmayın

KARA1964

Decapat
⭐ROBLOX 100 ROBUX | KOMİSYONSUZ⭐.. İlan No: #3227177 | İtemSatış
Bu ilanın sahibi. İtemsatış üzerinde diğer satıcılara göre zaten puanı bir tık düşük.
Bu ilanın fiyatını görüyorsunuz zaten bilinen 3 kişi bu fiyata satıyor, ben de rastgele birinden 30 sefer satın aldım. Açıklamada "7/24 sipariş verebilirsiniz SMS gelir ve hemen teslim ederiz". Yazıyor.
Ben satın aldıktan sonra ki gün kendisine yazdım bugün teslim edilsin artık diye. Kendisi de sıraya aldım 3000 Robux olduğundan geç teslim edilir yazdı tamam sıkıntı yok bugün teslim edilsin de sorun değil dedim çünkü sipariş artık otomatik onaylanıcaktı o kadar uzun sürdü. 3. gün yazınca pisleşmeye başladı. Eklerde görünüyor zaten fazla uzatmayayım. İlan değerlendirme kısmınada yorumumu yaptım siz siz olun buradan alışveriş yapmayın. Desteğe yazdım satıcıya tanınan 24 saat süre içerisinde benim sorunumu çözmezse İtemsatış ilgilenecekmiş hatta onu da bekletiyor arkadaş desteğe 16 saat önce yazdım ama satıcıda tık yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-19 225608.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-19 225608.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2025-10-19 225620.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-19 225620.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2025-10-19 225629.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-19 225629.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran görüntüsü 2025-10-19 225633.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-19 225633.png
    29,1 KB · Görüntüleme: 40
Hocam iade etseydiniz bu şahısla benim de iletişimim iyi değil ayrıyeten 7/24 sipariş anında teslim denen bir şeyi hadi onu geçtim stoğu yoksa niye satış yapıyor, konuşmalarınızı kayıt alın ve destek talebi oluşturup iade talebi isteyin 5-10 TL az vereceksiniz diye boşuna bunlarla uğraşmayın, iade talebi ile birlikte şikayetinizi de belirtin.

⭐ROBLOX 100 ROBUX | KOMİSYONSUZ⭐.. İlan No: #3227177 | İtemSatış
Bu ilanın sahibi. İtemsatış üzerinde diğer satıcılara göre zaten puanı bir tık düşük.
Bu ilanın fiyatını görüyorsunuz zaten bilinen 3 kişi bu fiyata satıyor, ben de rastgele birinden 30 sefer satın aldım. Açıklamada "7/24 sipariş verebilirsiniz SMS gelir ve hemen teslim ederiz". Yazıyor.
Ben satın aldıktan sonra ki gün kendisine yazdım bugün teslim edilsin artık diye. Kendisi de sıraya aldım 3000 Robux olduğundan geç teslim edilir yazdı tamam sıkıntı yok bugün teslim edilsin de sorun değil dedim çünkü sipariş artık otomatik onaylanıcaktı o kadar uzun sürdü. 3. gün yazınca pisleşmeye başladı. Eklerde görünüyor zaten fazla uzatmayayım. İlan değerlendirme kısmınada yorumumu yaptım siz siz olun buradan alışveriş yapmayın. Desteğe yazdım satıcıya tanınan 24 saat süre içerisinde benim sorunumu çözmezse İtemsatış ilgilenecekmiş hatta onu da bekletiyor arkadaş desteğe 16 saat önce yazdım ama satıcıda tık yok.

Sipariş satın aldıktan sonra 24 saat içinde teslim edilmezse sipariş reddi yapabilirsiniz, ürün teslim edilmediğinde yöneticiler kontrol ediyor.

Sitede destek açın yardımcı olur yönetim attığınız gamepassi de kapatırsanız istesede alıp sonrasında aldım diyemez yani site her türlü desteği sağlar size

Hocamlar hallettim sorunu. Satıcı 8 saatte içinde yazmazsa destek halledecek sorunumu kanıtım olduğundan ötürü.
destek yardımcı olur o zaman büyük ihtimalle satıcı tedarik sorunu yaşıyor böyle alımlarda satıcının değerlendirmelerine de bakmak önemli robux için HexacShop u önerebilirim oldukça memnun kaldığım biri

Son düzenleme:
Destek yardımcı olur o zaman büyük ihtimalle satıcı tedarik sorunu yaşıyor veya pek ilgilenmeyen biri böyle alımlarda satıcının değerlendirmelerine de bakmak önemli Robux için HexacShop u önerebilirim oldukça memnun kaldığım biri

Bu kişi yardımcı olmaya çalışsaydı ben destek talebi açmazdım ama işte fotoğraflarda görüyorsunuz üslubunu. Başkaları yaşamasın diye açtım zaten konuyu yoksa halledilir basit bir durum.
Teşekkür ederim dediğiniz kişiyede bakacağım.

Sorun halloldu satıcı 1 saat kala paramı iade etti utanmadan yorumumu silmemi istedi silmezsemde kendisi sildirirmiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı