İtemsatış'ın dava açması problem olur mu?

• Konuyu başlatan clyyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 177
  • Görüntüleme 10.332
Hocam ben şu an haklı ya da haksız olmam değil ailem bu olaylarda çok katı ondan korkuyorum yani boyle bir mevzu çıkarsa benim açımdan çok sıkıntı şu an bile çok strese girdim yani.

Hocam hakkına girmek istemem ama sen büyük ihtimalle dolandırmışsın adamı 10 sayfayı da okudum ve sen hiçbirinde "hayır ben dolandırmadım. Hesabı geri çekmedim." dememişsin. Şayet dolandırmadıysan ailenin çok büyük tepki vereceğini düşünmüyorum maksimum kızarlar başımıza iş açtın diye yakınırlar.
Korkmanın sebebi gerçekten hesabı geri çekmen olabilir mi?

Hocam hakkına girmek istemem ama sen büyük ihtimalle dolandırmışsın adamı 10 sayfayı da okudum ve sen hiçbirinde "hayır ben dolandırmadım. Hesabı geri çekmedim." dememişsin. Şayet dolandırmadıysan ailenin çok büyük tepki vereceğini düşünmüyorum maksimum kızarlar başımıza iş açtın diye yakınırlar.

4. mesaj da çekmediğini söylüyor. (şüpheli)

Bencede öyle ha birde olayı anlamadım dolandırmasa niye dava açsınlar ki?

Ailem çok sıkıntı yaşatacağı için korkuyorum çok gözümde büyüyor okul hayatımdada hep böyle olduğu için biliyorum artık

Hocam hakkına girmek istemem ama sen büyük ihtimalle dolandırmışsın adamı 10 sayfayı da okudum ve sen hiçbirinde "hayır ben dolandırmadım. Hesabı geri çekmedim." dememişsin.

Muhtemelen öyle olmuş hocam, bende okudum fakat şüpheli geldi. Dolandırmaya çalıştıysa alıcının hakkını savunması normal.

Ailem çok sıkıntı yaşatacağı için korkuyorum çok gözümde büyüyor okul hayatımdada hep böyle olduğu için biliyorum artık
Eve o tebligat geldikten sonra sana kat kat daha fazla kızacaklarını düşün. Hocam bir de olayı anlatın daha iyi yardımcı olalım bir maduriyet ortada yani adam madur olmuş neden?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı