İtemsatış'ın dava açması problem olur mu?

• Konuyu başlatan clyyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 177
  • Görüntüleme 10.358
@lynch01, random hesapları satan kişiler, hesabın şifresinin değişmeyeceğinin garantisini vermez. Onlar sadece belli bir sürelik için garanti verir. Garanti süreci kapsamında, satıcı size yeni hesap sağlamazsa edebilirsiniz. Neden olmasın? Eğer satıcı garanti sağlamazsa yapacak bir şey yok.

Açıklamada yazılan garantiler vs boş yazıdan ibaret bence firmanın sözleşmeleri önemli diye biliyorum.

Hocam ben bu adamlara çok kez yazdım adamlar hep aynı mesajı attılar bana.

Sizce sonuç ne olur ya içime ateş düştü adeta oruçlu oruçlu.

Hocam ortada kalacak bir konu değil iftiradan dolayı siz dava açıçaksınız eğer "cidden" hesabı geri çekmediyseniz onun zararına.

Daha önce İtemsatış'ta satıcı tarafından dolandırıldığım için bir adli süreç başlatmıştık ancak satıcıya ulaşamadık ve bu olay 2 yıl önceydi hala ulaşamadık muhtemelen dava kapandı bile.

İtemsatış size WhatsApp'dan yazma aşamasına gelene kadar uygulama içinden mesajlar gönderiyor. Bu mesajları ciddiye alıp iade sağlasaydınız böyle bir durum gerçekleşmezdi. Şimdi ise İtemsatış dava açtığından dolayı bir dönüş yolu yok.

İtemsatış size WhatsApp'dan yazma aşamasına gelene kadar uygulama içinden mesajlar gönderiyor. Bu mesajları ciddiye alıp iade sağlasaydınız böyle bir durum gerçekleşmezdi. Şimdi ise İtemsatış dava açtığından dolayı bir dönüş yolu yok.

Arkadaş büyük ihtimal İtemsatış'ta hesabı satıp işi bitince sitenin yüzüne bakmamıştır tüm olay bundan ibaret bana göre.

Daha önce İtemsatış'ta satıcı tarafından dolandırıldığım için bir adli süreç başlatmıştık ancak satıcıya ulaşamadık ve bu olay 2 yıl önceydi hala ulaşamadık muhtemelen dava kapandı bile.

Öyle bir şey olamaz hocam. İtemsatış'a kimlik bilgilerin ile giriş yapıyorsun ayrıca kanıtlı fotoğraflar var. Mahkeme olurken ulaşamama diye bir şey yok. Polis ile alır getirirler adamı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı