İtemsatış'ın dava açması problem olur mu?

• Konuyu başlatan clyyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 177
  • Görüntüleme 10.391
Hocam korkum ondan degil bu tarz olaylardan ailemin haberi yok bir anda böyle bir şey olursa çok sıkıntı yani benim adıma bir anda da söyleyemem bunu.

Aynı şeyi bende yaşadım aşırı gerildim söylerken ama söylememekten başka şansın yok eğer kendileri öğrenirse daha çok sıkıntı yaşacaksın dürüstçe anlat.

Yahu insanlar burada açıklıyor nasıl oldu olay gelen smsleridemi görmedin diyor hala İtemsatış geri çekebilir mi inisiyatif gösterirler mi diye aynı şeyleri yazıyorsun. Eğer sen yapmasıysan bir şey olmaz ama sen yaptıysan ki muhtemelen yaptın öyle bir şey ben öyle seziyorum. Dava açılır karşı taraf haklı çıkar ceza yersin. Adamakıllı kanıt at ya da olayı adamakıllı izah et.

Hocam ben şu an haklı ya da haksız olmam değil ailem bu olaylarda çok katı ondan korkuyorum yani boyle bir mevzu çıkarsa benim açımdan çok sıkıntı şu an bile çok strese girdim yani

Aynı şeyi bende yaşadım aşırı gerildim söylerken ama söylememekten başka şansın yok eğer kendileri öğrenirse daha çok sıkıntı yaşacaksın dürüstçe anlat.

Sen ne yaşadın

Hocam ben şu an haklı ya da haksız olmam değil ailem bu olaylarda çok katı ondan korkuyorum yani boyle bir mevzu çıkarsa benim açımdan çok sıkıntı şu an bile çok strese girdim yani.

Hocam haklı olsanız da haksız olsanız da aileniz öğrenir dava açılmışsa. Ama haklı olan sizseniz ceza yemezsiniz haklıysanız korkmanıza gerek yok ama haksızsanız sıkıntı büyük.

Hocam ben şu an haklı ya da haksız olmam değil ailem bu olaylarda çok katı ondan korkuyorum yani boyle bir mevzu çıkarsa benim açımdan çok sıkıntı şu an bile çok strese girdim yani.

Sen ne yaşadın.

Ben dolandırılmıştım ve dolandırıcı panelci çıktı tüm soyağacımı önüme döktü tehtitler vb. oldu gittim ailemle konuştum kızdılar ancak 2-3 hafta sonra sanki böyle bir şey olmamış gibi eskiye döndük unutuluyor yani demek istediğim.

Hocam ben şu an haklı ya da haksız olmam değil ailem bu olaylarda çok katı ondan korkuyorum yani boyle bir mevzu çıkarsa benim açımdan çok sıkıntı şu an bile çok strese girdim yani

Sen ne yaşadın
Kanka şu olayı anlamadım öncelikle sen adamı dolandırdın mı yani niye oldu bu olaylar? Ayrıca İtem satışla ailen konuşsun ne zarar varsa verelim falan desinler tatlıya bağlamaya çalışın. Şimdi dava olaylarından kaç gün geçti dün falansa hemen açamaz muhtemelen.

Kanka şu olayı anlamadım öncelikle sen adamı dolandırdın mı yani niye oldu bu olaylar? Ayrıca İtem satışla ailen konuşsun ne zarar varsa verelim falan desinler tatlıya bağlamaya çalışın. Şimdi dava olaylarından kaç gün geçti dün falansa hemen açamaz muhtemelen.

Dün dendi hakkınızda biz işlem başlattım diye

Sen ne yaşadın.

Gidin ailenize anlatın eğer iş işten geçtikten sonra haberleri olursa daha fazla kızarlar en azından şimdiden anlat çünkü büyük ihtimalle dava işi olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı