Burkut0
Hectopat
Daha fazla
Merak eden olursa ben uğraşmadım ve yaklasik 1500 TL civarı ve saatlerce emeğim gitti. Olayın detayı ise bana sattığı hesabın eskiden bağlı olduğu maili başkasına satmış. Sürekli kendisinin aldığını reddetti. Bende gittim tüm kanıtları oyun firmasına attım ve hesabı kalıcı olarak banlattim . Bana güzel bı ders oldu .Benzer bir şey başıma gelmişti . Hesap satın almıştım uzun süre kullanmıştım para da harcamistim ama satıcı hesabı geri almıştı. Önce itemsatis hesabın geri alındığına dair kanıt varsa atmanizi isteyebiliyor benim kanıtım vardı ve atmıştım .Sonra satıcının siteye erişimi kısıtlanıyor ve sizinle iletişime geçmesini sağlamaya çalışıyorlar (site üzerinden , site erişimi kısıtlanıyor ancak size mesaj gonderebiliyor). Sonra eğer olay çözüme kavuşmazsa itemsatis size adli makamlara başvurmanız durumda satıcının bilgilerini adli makamlar ile paylaşacağını söylüyor devamını pek bilmiyorum . Eğer hesap satıp geri çektiysen iyi olmuş umarım ugrasirsin eğer ki hesap cekmeden böyle bisey basina geldiyse ki bu zor, geçmiş olsun.