İtemsatış'ın dava açması problem olur mu?

• Konuyu başlatan clyyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 177
  • Görüntüleme 10.279
Me en son olan olay Valorant destekle konuşup hesabı geri çekip sattığım kişiye teslim ettim şikayetini geri çekiceğini söyledi ama aklımdaki olay İtemsatış'ın size biz dava açtıkta kalması devamı ne olur bu olayın?

Bir de hesabı daha adama geri vermeden önce İtemsatış şöyle bir şey yazmıştı

IMG_4922.jpeg

Ne demek bu tam olarak

Me en son olan olay Valorant destekle konuşup hesabı geri çekip sattığım kişiye teslim ettim şikayetini geri çekiceğini söyledi ama aklımdaki olay İtemsatış'ın size biz dava açtıkta kalması devamı ne olur bu olayın?

Bir de hesabı daha adama geri vermeden önce İtemsatış şöyle bir şey yazmıştı.

Eki Görüntüle 2446969

Ne demek bu tam olarak.

Adresinize bir adet kâğıt gelecek. O kâğıtta zaten ne yapmanız gerektiği açıkça belirtilmiş olacak.

Dava açılana kadar muhtemelen 18 yaşına gelirsiniz. Şikayet edildikten sonra devlet seni 6-12 ay bekletiyor sonra açıyor davayı genellikle. Ama şikayet alındıktan sonra velinle beraber karakola çağırıp ifadeni alacaklar fakat asıl ifadeyi savcılığa götürüp alırlar ondan sonra bekle aylarca.

Sorun yaşatır, haklı olup olmadığını yazmamışsın ki belli ki haksızsın.

Eki Görüntüle 2446969

Ne demek bu tam olarak

Eki Görüntüle 2446969

Ne demek bu tam olarak
Muhtemelen uzlaşma için para isteyecek anladığım kadarıyla.

Bir de hesabı daha adama geri vermeden önce İtemsatış şöyle bir şey yazmıştı.

Eki Görüntüle 2446969

Ne demek bu tam olarak.

E-devletten sorgulatabilirsin. Şikayet kimin üzerine açılmış?

Şöyle bir olay olmuştu onu anlatayım hesabı sattığım 2. gün ben yazmıştım kanka paray atayım hesabı geri ver yazmıştım ucuza sattığımı düşünerek sonra hayır hayır diye ısrar etti bende dedimki tamam dostum ben geri alırım dedim ama yemin ediyorum Allah'ta belamı versin geri almamıştım o günden beri tutturdu hesabı geri aldın hesabı geri aldın diye bu konuşmaları da İtemsatış üzerinden yaptık.

Site üzerinden yazışmalar delil olarak geçiyor mu bilmiyorum ama aşırı büyük hata yapmışsın. Hesabı satınmı aldın? Sen çekmedi isen başka kimse çekemez.

Satılan hesabın e-postasının şifresi değiştirilse bile kurtarma telefon numarası durduğu halde hesabı her türlü geri alabiliyorsun. Bunun yasal süreçlere kadar gitmesi konusundaki politikayı siteden okumalısın.
Sen ne hesabı sattın onu söyler misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı