İtemsatış'ta 10 TL'ye satılan God of War hesabı alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de oyunu alıp 2 haftada bitirmeyi planlıyorum. 10TL'nin hiç olmasını göze aldım artık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@murat_boy93 hocam oyun fiyatları çok artıyor TL değer kaybettiği için. Kendin de dedin zaten ekonomik durumum iyi olmasına rağmen kara kara düşünüyorum diye.

Şu anki fiyatlar da bir nebze olur gibi. İndirimde filan 100-200 arasına düşüyor. Ama yeni fiyatları belirleyen her zaman FIFA olur. FIFA'nın 1200 TL'ye çıkması demek yeni gelecek oyunların da 800-1500 TL arası olacağına işaret ediyor.
 
@murat_boy93 evet dediğiniz gibi bir nebze olur da her şeyin fiyatı 3-4'e birden katlandığı için gene almak zorlaşıyor.

Fiyatlar böyle birden uçarsa ben artık FIFA alırım daha da oyun filan almam. Game Pass'e geçen oyunlarla idare ederim. Benim gözümde buna God of War da dahil hiçbir oyun 600 TL üstünü haketmiyor. Sadece FIFA hak ediyor. Sebebi de şu aldığım zaman yılda ortalama 600-700 saat oynuyorum. Ama onun dışında en kral oyun bile 50-80 saat gidiyor.
 
@murat_boy93 hocam açıkçası 30-40 saat oynatacak oyuna da 300 lira vermek istemedim. Oynanış süresi 120+ saat olsa düşünmeden çıkarır veririm de gerek görmedim.

Bak buna ben de katılıyorum. Saatlik kazancım 200 TL filan olsa derim ki hani 30 saatlik bir oyuna 1.5 saat çalışmış olayim bir şey olmaz derim. Ama mesela ben FIFA için 3 günümü vermiş olmam lazım ki FIFA 23'ü alabileyim. Açıkçası hayatta bir sürü şey de pahalılaşınca insan 3 günün hesabını yapmaya başlıyor.
 
3 senelik Game Pass var ama sadece GP ile de olmuyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı