İtiraf sayfası için dava edilir miyim?

nilay korkmaz

Yoctopat
Daha fazla  
Ben bir itiraf sayfası açtım ve kuralları da öne çıkanlara koydum. Bir kız takip ediyordu o kızı da kimse sevmiyordu. İtiraf sayfasında kimliğimi söylemiyorum o kişilerde gizliden yazdılar isimlerini paylaşmadım. Kız bana beni ve onları dava edeceğini söyledi ama sadece küfür var. Edebilir mi?

Evet elbette edebilir. İsmini söylemiyorsun ama 7 sülalen ortada orada. IP adresinden seni bulabilir polis. Yani hakaret varsa eğer işin içinde ufak bir ceza alırsın onu da ertelerler (sicilin temizse eğer).Ama o kadar uğraşacağını da sanmam mahkeme işleri yorar uzun işler.

Nasıl dava edileceğini biliyorsa edebilir ama bu işler parayla oluyor, bu yüzden genelde blöf yapıyor insanlar ama ciddi bir şeyse veya çok gücüne gittiyse yapabilir tabi.

Kızın ismini alenen verdiysen dava edebilir ama yakalanman biraz zor. Instagram'ın Türkiye'de temsilcisi yok bundan dolayı okulda arama yapıp telefonları incelerler kim paylaşmış diye. Instagram hesaplarına bakarlar sadece.

Kızın ismini alenen verdiysen dava edebilir ama yakalanman biraz zor. Instagram'ın Türkiye'de temsilcisi yok bundan dolayı okulda arama yapıp telefonları incelerler kim paylaşmış diye. Instagram hesaplarına bakarlar sadece.
Telefon inceleme hakları yok. Insanlara özelinizi Müdür bile olsa göstermeyin sadece telefonuna el koyabilir.

Telefon inceleme hakları yok. Insanlara özelinizi Müdür bile olsa göstermeyin sadece telefonuna el koyabilir.

Polisler incelemez zaten okul inceler. Sizde o vakit okulu dava edersiniz davalar paradoksa girer artık :D

Milli Eğitim Bakanligina şikayet etmen yeterli.

Bizim okulda da vardı bir itirafçı. Çocuğu öğretmenler tehdit etmişti hatta öğretmenin biri okulun ortasında dövecekti ibret olsun diye. Bütün okul öğretmenlerin etrafına toplanmıştı çocuğu savunmak için.

Bizim okulda da vardı bir itirafçı. Çocuğu öğretmenler tehdit etmişti hatta öğretmenin biri okulun ortasında dövecekti ibret olsun diye. Bütün okul öğretmenlerin etrafına toplanmıştı çocuğu savunmak için.
Ögrenciye şiddet göstermek veya hakaret etmek hapise kadar yolu olan bir şey. Ilkokulda bu tarz şeyleri cocuklar soylemeye korktuğu icin bol bol oluyor tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı