İtopya 6 gün önce alınan ürünü kargoya vermedi

• Konuyu başlatan m.okan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 523

m.okan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMİNG B650M-PLUS
RYZEN 5 7500F
INTEL ARC A750
Meslek
Eczacı
Evet yıl 2025. Corsair HS80 Wireless ile Glorius mouse pad satın aldım 29.12.2024'te. Hala kargoya verilmedi. Sistem falan da toplamadık yani koy kutuya yolla. Müşteri hizmetleri de aynı sorunda. 30 dakika oldu hala sıra bekliyorum. Bu tarz sorun yaşayanların yorumlarını merak ediyorum.

Evet yıl 2025. Corsair HS80 Wireless ile glorius mouse pad satın aldım 29.12.2024'te. Hala kargoya verilmedi. Sistem falan da toplamadık yani koy kutuya yolla. Müşteri hizmetleri de aynı sorunda. 30 dakika oldu hala sıra bekliyorum. Bu tarz sorun yaşayanların yorumlarını merak ediyorum.

Ben de aynı kulaklığı aldım fakat dün elime ulaştı. Sizin sipariş ettiğiniz vakit yoğunluk vaktine denk gelmiş olabilir.

Olay sadece yoğunluk değil. Bu şirkete özel bir durum. İtopya yazınca sadece kargo şikayetleri görüyorum. İşçi sayıları mı az, başka sorunları mı var anlamıyorum.

Bizim ülkede hizmet cidden baya düşmüş bu tarz sorunların sonucu buna gidiyor. Konuyu açma sebebim bir tartışma sohbeti yaratmaktı. Geleceğini zaten biliyorum ama bu gidişle Temu'dan uzun sürecek gelmesi ve bu şirketin ayıbı.

Ben de SS Apex klavye ve monitör aldım. Sitede kargolandığıyla alakalı bir ibare yoktu ve siteye ulaşmaya çalışıyordum ki kargo geldi. Aslında kargolanmış ama sitede gözükmüyor, hatta sitede hala gözükmüyor kargolandığı. Whatsapptan ulaşabilmiştim ben. Kargo konusunda tuhaf bir işleyişleri var.

Ben o nedenle olabildiğince Inventus'tan bakarım çoğu donanıma. Kargolama konusunda Bolt ile çalışıyorlar ve çok kaliteli bir hizmet sunuyorlar, hemen de gönderiyorlar. Ya da Amazon Prime tercih ederim.

İndirim olmasa İtopya'dan zaten ürün almam. İndirim konusunda çok başarılılar. Fotoğraftaki ürünü beleşe almıştım zamanında. Aldıktan sonra fiyatları uçmuştu. Şuan aşırı derecede pahalı gözüküyor.

1735902464184.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı