İtopya bilgisayar yalan mı söylüyor yoksa kargo şirketi mi?

MetronoM

Centipat
Makaleler
1
Herkese merhaba...

Öncelikle konuyu nereye açmam gerektiğini aradım ama bulamadım bunu belirteyim. Adminler tarafından konu uygun yere taşınabilir.

İtopya bilgisayardan yaklaşık 15 gün önce sipariş geçtim. Aldığım ürün uzuuun zamandır hazırlanıyor aşamasında takılıp kaldı, sonra birkaç gün önce siparişiniz kargoya verildi olarak bekliyordu. Bende birkaç gün geçmesine rağmen, kargonun neden ulaşmadığını çalıştıkları kargo firmasını arayıp, sipariş takip numarasını verip soruduğumda "Bize böyle bir kargo teslimatı gerçekleşmedi" yanıtını aldım. Bu sonuç karşısında tekrar ısrarla sordum hayır bize bir gönderi iletilmediğini söyledi.

Şimdi size konu başlığındaki soruyu tekrar soruyorum arkadaşlar İtopya yalan mı söylüyor? Yoksa kargo şirketi mi? Takdiri size bırakıyorum.

Herkese merhaba...

Öncelikle konuyu nereye açmam gerektiğini aradım ama bulamadım bunu belirteyim. Adminler tarafından konu uygun yere taşınabilir.

İtopya bilgisayardan yaklaşık 15 gün önce sipariş geçtim. Aldığım ürün uzuuun zamandır hazırlanıyor aşamasında takılıp kaldı, sonra birkaç gün önce siparişiniz kargoya verildi olarak bekliyordu. Bende birkaç gün geçmesine rağmen, kargonun neden ulaşmadığını çalıştıkları kargo firmasını arayıp, sipariş takip numarasını verip soruduğumda "bize böyle bir kargo teslimatı gerçekleşmedi" yanıtını aldım. Bu sonuç karşısında tekrar ısrarla sordum hayır bize bir gönderi iletilmediğini söyledi.

Şimdi size konu başlığındaki soruyu tekrar soruyorum arkadaşlar İtopya yalan mı söylüyor? Yoksa kargo şirketi mi? Takdiri size bırakıyorum.

Karışık bir konu ama yardımcı olabilirsek ne mutlu, kargo firmasından aldığınız cevap sonrasında İtopya şirketi bu konu hakkında ne dediler.

İstanbul içi bir kargo gecikmesi hadi ölüm kalım var diyelim 10 gün olur o da hazır sistem değil zaten bir tane kalem ürün, yani bu kadarını kaldıramıyorsan sürekli kampanya yapmaktan vazgeç itopya.
bilgisayarımın genel parçalarını oradan aldım hocam bende kesinlikle tavsiye ediyorum. En azından istanbul içi mağazadan teslim alma şansı veriyorlar.

Herkese merhaba...

İtopya bilgisayardan yaklaşık 15 gün önce sipariş geçtim. Aldığım ürün uzuuun zamandır hazırlanıyor aşamasında takılıp kaldı, sonra birkaç gün önce siparişiniz kargoya verildi olarak bekliyordu. Bende birkaç gün geçmesine rağmen, kargonun neden ulaşmadığını çalıştıkları kargo firmasını arayıp, sipariş takip numarasını verip soruduğumda "Bize böyle bir kargo teslimatı gerçekleşmedi" yanıtını aldım. Bu sonuç karşısında tekrar ısrarla sordum hayır bize bir gönderi iletilmediğini söyledi.

Merhaba, Takdiri bize bırakma şikayet var kısmına yaz durumunu bak nasıl ilgileniyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı