İtopya Black Friday kargo gecikmesi

Bu da bize ders olsun arkadaşlar bir daha bu firma 500 tl'lik ürünü 400'e indirince cumburlop atlamayacağız ürün 1 hafta içinde gelsin mi istiyorsun 450-475'e hatta indirimsiz fiyatına satandan alacaksın bu kadar basit, bu arada bende bunlardan mağdurum 20 kasım gecesi 1.30'da sandiskin m2 ssd'sini aldım 8 gün oldu halen kargoya verilmedi verilmediği gibi halen hazırlanıyor aşamasında hiç değilse kargoya verilme aşamasında olsaydı o da bir şey, kiminin kargosu verildi teslim bile aldı biz adamların keyfini bekliyoruz.

Dediğim gibi ders olsun bize bu firmadan bir şey alacaklara da tavsiy etmeyin, en azından illa tercih edeceklerse gidip mağazasından alsınlar, internet sitesine bulaşmasın insanları böyle mağdur ettiler, geçen yılda böyleydi bu arada depo taşınması falan hikaye net hatırlıyorum yine böyle geç verdiler siparişlerinizi iptal etmeyip bekletirseniz 3 hafta içinde gelir 🤣🤣🤣
 
Bugün itibariyle aynı gün başka sitelerden aldığım, monitör, masa, klavye ve mouse pad elime geçti. Sadece itopyadan aldığım kasa, mouse ve incehesaptan aldığım kulaklık kaldı, bakalım bunlar ne zaman elime geçecek.
 
Yok ya, bugün 8. gün, 6. iş günü. Hala vermediler. Arkadaşım dün gittigidiyor'dan aldı bugün getirmişler sabah. Bizim uğraştımız meseleye, düştüğümüz duruma bak.
 

Geri
Yukarı