İtopya.com sitesinden alınan sistem ve ses sorunu

emre23aydin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya.com sitesinden sistem aldım ve gelen ses videodadır. Montaj ve test yaparak gönderiliyor sözde sistemler. Durum ortada. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar İtopya.com sitesinden sistem aldım ve gelen ses videodadır. Montaj ve test yaparak gönderiliyor sözde sistemler. Durum ortada. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Müşteri hizmetleri muhtemelen hafta sonu çalışmıyor. Gün içerisinde mesai saatleri içinde tekrar arayın. Test ediliyor güya diyorsunuz adamlar 3-5 sistem toplamıyor ki tek tek incelesin. Yapıyor montajı basıyor tuşa sistem açıldı mı? Testi geçti gönder kullanıcıya. Arıza mı var? 14 gün koşulsuz iade hakkın var zaten. Son kullanıcılar olarak firmaları yerin dibine gömme çabamız çok saçma. Onlar da insan neticesinde.

Malesef itopyanın müşteri hizmetleri gibi ciddi sorunu var aldığınız bir üründe arıza çıktıgı zaman ulaşabilmeniz sorunu çözebilmeniz çok uzun sürebiliyor. Evet fiyat olarak uygun fakat herzaman 100 lirada olsa fazla verip mağazalardan alışveriş yapmak bana daha garanti geliyor. Teknoloji işin de internetten alışveriş yapmak bana çok riskli geliyor belki de gereğinden fazla takıntılıyım bu konular da ondan olabilir.

Müşteri hizmetleri muhtemelen hafta sonu çalışmıyor. Gün içerisinde mesai saatleri içinde tekrar arayın. Test ediliyor güya diyorsunuz adamlar 3-5 sistem toplamıyor ki tek tek incelesin. Yapıyor montajı basıyor tuşa sistem açıldı mı? Testi geçti gönder kullanıcıya. Arıza mı var? 14 gün koşulsuz iade hakkın var zaten. Son kullanıcılar olarak firmaları yerin dibine gömme çabamız çok saçma. Onlar da insan neticesinde.
Aldığım sisteme ücret ödeyerek window yüklettim sadece bir kere tuşa basıp açılarak yapılacak bir işlem değil.

Kardeşime de klavye almıştık. LED'leri arıza çıkardı durup dururken bozuldu. Alt kısmı komple LED'leri yanmıyordu. İade talebi açtık geri dönüş yapılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör almaya gittim bahsi geçen markanın mağazasına. Adam fazla para koparmak için gereksiz saçma sapan bir anakartı upgrade olarak daha iyi vs diye birisine satmaya çalışıyordu. Ben dedim ne gerek var öyle bir şeye başladı vay efendim mosfet soğutucusu daha iyi de daha iyi hız aşırtma özelliği sunuyor da diye söylemeye. Ryzen zaten max 4.0 GHz oluyor yeni yeni 4'ü geçmeye başladı. Boş işler dedim bu seferde haklısın diyor :D Velhasıl kelam o olaydan sonra bir eksi puan aldılar benden.

Monitör almaya gittim bahsi geçen markanın mağazasına. Adam fazla para koparmak için gereksiz saçma sapan bir anakartı upgrade olarak daha iyi vs diye birisine satmaya çalışıyordu. Ben dedim ne gerek var öyle bir şeye başladı vay efendim mosfet soğutucusu daha iyi de daha iyi hız aşırtma özelliği sunuyor da diye söylemeye. Ryzen zaten max 4.0 GHz oluyor yeni yeni 4'ü geçmeye başladı. Boş işler dedim bu seferde haklısın diyor :D Velhasıl kelam o olaydan sonra bir eksi puan aldılar benden.
4.0 OC değerine stabil şekilde ulaşmada anakartın da payı var hocam. Adam haksız değil. Ayrıca neticede satış elemanı görevi o. Siz bir elbise alırken mağaza çalışanı size çok yakıştı alın deyince bir daha o mağazayı unutacak mısınız?
Aldığım sisteme ücret ödeyerek Windows yüklettim sadece bir kere tuşa basıp açılarak yapılacak bir işlem değil.
Hocam haklı olarak ekstra ücret verdiğiniz bir sistem sorunsuz olsun istiyorsunuz. Ama o adam test için ne yapsın içine oyun mu yüklesin? Bu sefer de bana ikinci el sistem yollandı diye yaygarayı basmayacak mısınız?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı