İtopya.com sitesinden alınan sistem ve ses sorunu

emre23aydin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya.com sitesinden sistem aldım ve gelen ses videodadır. Montaj ve test yaparak gönderiliyor sözde sistemler. Durum ortada. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Coil whine diyeceğim ama değil. Kablo değme tarzı bir şeymiş gibi duruyor. PSU'nun fanı içeride olduğundan dışarıdan anlaşılmaz. PSU'yu kasadan çıkarıp elinizde sallayarak fanın bağımsız kalıp kalmadığını öğrenebilirsiniz. Siteden iade işlemini başlatıp durumu anlatan bir mail atın. Videoyu da ekleyin. Ardından 2 saat arayla aramayı deneyin.

Kurban bayramı indiriminde sistem toplamıştım. 7 gün sonra elime ulaştı. Kasanın ön usb girişlerinin biri yamulmuştu. Ama kullanılabilir seviyedeydi. Fotoğrafını çekip gönderdim. Ertesi sabah cevap geldi. Gönderin yenisiyle değiştirelim diye. Hiçbir şeyin hayranı değilim, hiçbir şeyden de nefret etmem. Herkes tecrübelerini yazmış ben de belirtmek istedim.

Böyle konularda konunun arkasında ne olduğunu bilmeden linç girişimi tam bir ortadoğu zihniyeti. Bu yüzden bu tarz konuları genelde ciddiye almam. Yani bildiğin fana kablo değiyor orada. O ses donanımsal bir sorundan ötürü değilde daha çok fiziksel bir sorun varmış gibi duruyor. İade edilmemesini gayet normal karşılıyorum. Sapıtmadıkları sürece şirketlerin şartları vardır. Satın almadan önce şartlarını okur, öğrenirsin ona göre hareket edersin. Yapacak bir şey yok.

Böyle konularda konunun arkasında ne olduğunu bilmeden linç girişimi tam bir ortadoğu zihniyeti. Bu yüzden bu tarz konuları genelde ciddiye almam. Yani bildiğin fana kablo değiyor orada. O ses donanımsal bir sorundan ötürü değilde daha çok fiziksel bir sorun varmış gibi duruyor. İade edilmemesini gayet normal karşılıyorum. Sapıtmadıkları sürece şirketlerin şartları vardır. Satın almadan önce şartlarını okur, öğrenirsin ona göre hareket edersin. Yapacak bir şey yok.
Hocam bence kablodan değil gibi ya. Fan yerinden sökülüp boşta dönüyor gibi değil mi?

Hocam bence kablodan değil gibi ya. Fan yerinden sökülüp boşta dönüyor gibi değil mi?
Yani bilemiyorum ama dediğim gibi. Arıza sesi değil bir şey fana değiyor. Olan bu. Planör mü uçuruyoruz sanki ne arızası olacak bu kadar ses çıkaran arkadaş. Kedi götünü görmüş yara sanmış misali. On kere açıp düzeltmiştim ben şimdiye kadar. Gerçi ben gidip hazır sistem almam kendim toplarım.

Yani bilemiyorum ama dediğim gibi. Arıza sesi değil bir şey fana değiyor. Olan bu. Planör mü uçuruyoruz sanki ne arızası olacak bu kadar ses çıkaran arkadaş. Kedi götünü görmüş yara sanmış misali. On kere açıp düzeltmiştim ben şimdiye kadar. Gerçi ben gidip hazır sistem almam kendim toplarım.
Aynen kendin toplamak en iyisi. Yukarıda yazmadım ama işlemciyi incehesaptan alıp sistemin geri kalanını itopyadan topladığım için hem de kendim kurmak istediğim için montaj istemediğimi yazmıştım. Motajlayıp göndermişlerdi. İşlemciyi takmak için anakartı sökmek zorunda kaldım 😆

Selam beyler bende dün gece dadg sistem aldım itopyadan. Parçalar gitbyt ın parçalarıydı
Yani ana kart ve ekran kartı. Hatta sisteme bakabilirsiniz. Konuyu şimdi görünce bi tırstım hata mı yaptım ordan aldım diye. Tribe girdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı