İtopya Deneyimim

DADG2 adlı sistemi almıştım, RAM yanlış model takılmış ve anakart arızalı idi. Komple kasayı geri yolladım, anakart ve RAM değiştirilip geri yollandı. Kasa geri geldiğinde farkettim ki RX 590 ekran kartımda ciddi seviyede coil whine var. Bu sefer de ekran kartını geri yolladım değişim yapıldı. Şimdi yeni gelen ekran kartında da bir miktar coil whine olduğunu farkettim. Yine bariz vızıltı geliyor ama şimdilik eskisi kadar değil. Üstelik bu yeni ürünün fanlarından bir tanesi kusurlu / gürültülü çalışıyor...

İtopyaya mail atıp durumu belirttim, fan desteği sağlamıyorlarmış. Kartın komple servise gitmesi gerekiyormuş. Bu bir "sorun" değildir diyip geri yollama ihtimali olduğundan dolayı bu sefer şimdilik geri yollamadım. Zaten bir kaç kere ürünlerimi geri yollayıp haftalar kaybetmiştim.

Coil Whine konum:
Fan gürültüsü konum:

Bu siteden alışveriş yaptığıma bin pişman oldum.

Itopya eve çok sorun çıkan bir şirket ama çok saçma şikayetleri olanlar var.
Coil Whine'ın İtopya ile bir alakası yok sıfır kartlarda bile olan bir sorun zaten gönderirsin garanti kapsamına giriyorsa değiştirir geri gönderirler ne yapabilir adamlar buna?
Oyun test ettirmemeleri sizce de normal değil mi? Benim mutlaka test etmem lazım diyorsan Furmark
gibi testleri yap orda oturup oynama bir zahmet.

Sharkoon kasalı V-4 aldım ben de kutulama ve montaj güzeldi tek sorun kasa fanlarından birisi arızalı çıktı zaten fanları değiştirecektim o yüzden büyük bir sorun değil benim için ki tamperli cam açıkken 67 derece alıyorum değiştirmeme de gerek kalmadı.

Ürünü arızalı, hasarlı gelen arkadaşlara bir lafım yok bu arada sadece kargom geç geldi oyun vs. diyen arkadaşlara söylüyorum.

İtopya zaten çok harika bir şirket değil, müşteri hizmetleri zayıf ve siparişlere yetişemiyorlar bu büyük bir sır değil 3 dakika araştırırsan bunun böyle olduğunu öğrenirsin. Fiyatları çok uygun benim 3100'e aldığım bilgisayarı dolandırıcı Vatan'dan almaya kalkarsan 4500'e falan toplarsın en az ki sıfır ürün yerine ikinci el itelerler.

Teknoloji ürünlerinde her zaman aksilik çıkma ihtimali vardır 2080 alsan bile Coin While olma ihtimali var bu kartı üretenlerin suçu mağazalarla alakası yok.
Ben çok iyi hizmet almak istiyorum, kargom hızlı gelsin, aradığım anda müşteri hizmetleri telefona baksın diyorsan paraya kıyıp daha iyi bir yerden alacaksın ya da parça parça alacaksın her parçanın kendi garantisi olacak ki o zaman da 3000'lik sistem 4500-5000'e gelir.

Bugün bende mağazaya gittim. Perbembe günü monitör sipariş vermiştim ama ürün kargoya bile verilmemişti. Araya bayram tatili gireceği için gidip elden teslim almak istedim. Mağazadaki görevli internetteki stoğu bilmediğim için veremem dedi. Şimdi en erken Cuma günü siparişim gelecek. Maltepe'de oturuyorum. Araba ile 25 dakikalık yere 8 günde kargo yolluyorlar. Çok sinirliyim.

Gülme emojisinden sonra şak diye bir anda cızırtı mevzusuna girmene çok güldüm. Konudan anladığım internet alışveriş siteleri kadar mağazası bulunan yerler bile yozlaşmaya başlamış. Amazon geldi bunlar biraz çeki düzen verir diye umduk yanıldık. Amazon'da bunlara ayak uydurmasa bari.

Hocam V3.5 almayı düşünüyorum herhangi bir gün sabah 11 gibi mağazalarında olsam bana o gün o bilgisayarı teslim edebilirler mi?
Bide acaba diyelimki bilgisayarım hazır gelin alın dediler bakabiliyormuyum fanlar çalışıyor mu pc açılıyor mu diye?

Satış yaparken güler yüzlü olabilirler ama bir problem olduğunda çamura yatıyorlar.
Bende monitör aldım daha kutudan çıkartırken ekranda problem olduğunu gördüm hemen geri koyup iade işlemini başlatmak istedim ama kabul etmediler beni servise yönledirmeye çalıştılar.
Telefonda bir süre bağırıştıktan sonra geri gönderdim 1 hafta sonra ancak kabul ettiler.

Bilgisayarların sırası var hocam toplandığı zaman haber verirseniz kargoya vermeden size haber verirler muhtemelen ama siz yinede arıyıp detaylı bilgi alın.

DADG2 için bende öyle yaptım ama vermediler, haliyle kargoyu bekledim.

Hocam öncelikle kusura bakmayın, konuyu biraz hortlatmış olacağım, fakat ben buradan kulaklık alacağım ama forumdaki konuları okudukça sipariş versem mi vermesem mi emin olamıyorum, korkuyorum. Sizce kulaklık siparişi versem günlerce acı çektirirler mi bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…